zzivica
Član
nema sanse samo 30h 100h ili u majcinu,pokvareni su kao muckovi a tako i smrde eeeeeehehehe
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da,mogu ja da potvrdim! Izvukli su ga iz traktora kroz zadnje staklo ustvari okno jer su staklo razbili! Vidi se na snimku kojeg je @ljusha postavio. Inace traktor nije njegov nego ga je dobio od jednog paora koji je na taj nacin hteo da ucestvuje u protestu! POLICIJO SRAM DA VAS BUDE! POSTENE LJUDE KOJI NIKAD U ZIVOTU NISU UKRALI TUCETE I RAZBIJATE IM TRAKTORE S KOJIMA ONI OBRADJUJU ZEMLJU KAKO BI VAS HRANILI! I VAS I VASU DECU! A LOPOVE KOJI PLJACKAJU PO KUCAMA NIKAD NE PRONALAZITE?! PA NARAVNO DA NE.... IZGLEDA DA JE U OVOJ DRZAVI BOLJE BITI LOPOV(ALI ONAJ DO 15000DIN)NEGO PAOR!! UAA M..U VAM J...M !! UUAAAA!!Moze li neko da potvrdi da je policajac coveku stavio pistolj na slepocnicu i na silu ga izvukao iz traktora? Oni nisu normalni, znaju li uopste sta rade. Traktori se najnormalnije voze putevima blokade je napravila policija. Ulazimo li mi polako u otvorenu diktaturu ovakve metode vise nisu dozvoljene ni nad psima ali izgleda jesu prema poljoprivrednicima. Sta je sledece hoce li poslati avione da bombarduju kolone traktora?
Da,mogu ja da potvrdim! Izvukli su ga iz traktora kroz zadnje staklo ustvari okno jer su staklo razbili! Vidi se na snimku kojeg je @ljusha postavio. Inace traktor nije njegov nego ga je dobio od jednog paora koji je na taj nacin hteo da ucestvuje u protestu! POLICIJO SRAM DA VAS BUDE! POSTENE LJUDE KOJI NIKAD U ZIVOTU NISU UKRALI TUCETE I RAZBIJATE IM TRAKTORE S KOJIMA ONI OBRADJUJU ZEMLJU KAKO BI VAS HRANILI! I VAS I VASU DECU! A LOPOVE KOJI PLJACKAJU PO KUCAMA NIKAD NE PRONALAZITE?! PA NARAVNO DA NE.... IZGLEDA DA JE U OVOJ DRZAVI BOLJE BITI LOPOV(ALI ONAJ DO 15000DIN)NEGO PAOR!! UAA M..U VAM J...M !! UUAAAA!!
morala bi se onda izvršiti i reforma pravosuđa.A za to je ekspert MalovićkaBože,ko nam ovu zemlju vodi?Kad se ovaj protest zavrsi treba odpoceti nov sve dok ti policajci koji su ovo ucinili ne budu adekvatno kaznjeni