Protestna vožnja traktorima.

Da li ste verovali da ćemo uspeti ?

• Da

Glasovi: 248 68,7%
  • Ne

Glasovi: 113 31,3%

• Ukupno glasača
    361
nema sanse samo 30h 100h ili u majcinu,pokvareni su kao muckovi a tako i smrde eeeeeehehehe

ti se bas iznerviro a kako i nebi kad nas je..bu na svakom koraku te za repro matrijal te za subvencije te za ovo ono i ode nas seljak u qra... jos policija da zaustavlja a jedu leb od naseg poreza sram ih bilo, da je blize miting doso bi a ovako imam 70 km .kako su to lepo hrvati resili sa par hiljada traktora na ulicama::jako_besan::

Treba tražiti od ministarstva tri osnovna zahteva
1. Subvencije od 14000 po hektaru za sva registrovana gazdinstva do 100h (manji od 10 h bez pio obaveze)
2 Ukidanje uredbe o zabrani izvoza Pšenice i
3. Ostavku Min. Poljoprivrede Petrovića
+ zabrana prodaje zemlje strancima
+ ukidanje obavezne reg traktora i meh svake godine,
+ povraćaj refakcije za 100 lit po hektaru
+ povraćaj od 40 % za traktore i mehanizaciju i izdržati do potpunog ispunjenja zahteva.
Doneti dugoročnu strategiju razvoja poljoprivrede, a za 2012 uredbe doneti do jesenje setve tj. 01.10.2011
i isplatiti subv za 30 dana po prijemu.

Poslednja izmena:
para imaju da se gadjaju i da neznaju stace ali nemozemo da ih kontrolisemo pa nam se obija o glavu ali moramo resiti to pitanje da ubuduce nebi dolazilo do sranja kao danas ako poljoprivreda nema para onda slobodno mogu da skacu u savu sa brankovog mosta jer necemo mi da ostavljamo nase pare kurti i murti kad se zna kolki je nas budzet tj kolko imamo para za mnogo vise od 14000 po h,pa to je lopovluk,neka me neko ispravi ako gresim sta su oni kad ih mi nezanimamo,

Moze li neko da potvrdi da je policajac coveku stavio pistolj na slepocnicu i na silu ga izvukao iz traktora? Oni nisu normalni, znaju li uopste sta rade. Traktori se najnormalnije voze putevima blokade je napravila policija. Ulazimo li mi polako u otvorenu diktaturu ovakve metode vise nisu dozvoljene ni nad psima ali izgleda jesu prema poljoprivrednicima. Sta je sledece hoce li poslati avione da bombarduju kolone traktora?
Da,mogu ja da potvrdim! Izvukli su ga iz traktora kroz zadnje staklo ustvari okno jer su staklo razbili! Vidi se na snimku kojeg je @ljusha postavio. Inace traktor nije njegov nego ga je dobio od jednog paora koji je na taj nacin hteo da ucestvuje u protestu! POLICIJO SRAM DA VAS BUDE! POSTENE LJUDE KOJI NIKAD U ZIVOTU NISU UKRALI TUCETE I RAZBIJATE IM TRAKTORE S KOJIMA ONI OBRADJUJU ZEMLJU KAKO BI VAS HRANILI! I VAS I VASU DECU! A LOPOVE KOJI PLJACKAJU PO KUCAMA NIKAD NE PRONALAZITE?! PA NARAVNO DA NE.... IZGLEDA DA JE U OVOJ DRZAVI BOLJE BITI LOPOV(ALI ONAJ DO 15000DIN)NEGO PAOR!! UAA M..U VAM J...M !! UUAAAA!!

ma oni nas ignorisu a hoce da se vade iz govana sa nasim parama pa nece moci ove noci,tj vise nikadd,pa nisu oni popili svu pamet sveta da se tako ponasju ma samo bagerom treba otici jer ovolki broj ljudi izmaltretirati je da bolje nisu zasluzili da ih bicujemo sa mokrom stranjkom.negde sam cuo da poljoprivreda ima 25 milijardi din a nemaju para za nas treba ih gadjati sa muckovima kad odemo pred zgradu i oterti ih u **greška materinu da vas vise negledamo kako se sprdate sa srbijom

ako nas nisu razumeli onda ih mante jos malo sami ce pokupiti prnje kad vide sta su nam uradili,sta im je smetao prosli ministar,jer je vise voleo narod nego pare i stranku,a ovaj sad nezna ni za svoje **greška gde mu je sutra ce da naje..e kao zuti ja vam kazem govno ce im se smrznuti da su bezobrazni bezobrazni al tako sa narodom postupati mislim da im je tu pocetak kraja poruka ministru poljoprivrede -Jedi govna nije da se milioni muva vara.

to je tipicno da kazu nema para a zna da kaze kolko je zita posejano i kukuruza,pa drzava ce ove godine dobiti 5milijardi dinara od zakupa zemljista to su nase pare nek nam vrate a ima jos mnogo nesto se valja iza brda sto nikad nemoramo saznati,L J U D I P A R A I M A

Da,mogu ja da potvrdim! Izvukli su ga iz traktora kroz zadnje staklo ustvari okno jer su staklo razbili! Vidi se na snimku kojeg je @ljusha postavio. Inace traktor nije njegov nego ga je dobio od jednog paora koji je na taj nacin hteo da ucestvuje u protestu! POLICIJO SRAM DA VAS BUDE! POSTENE LJUDE KOJI NIKAD U ZIVOTU NISU UKRALI TUCETE I RAZBIJATE IM TRAKTORE S KOJIMA ONI OBRADJUJU ZEMLJU KAKO BI VAS HRANILI! I VAS I VASU DECU! A LOPOVE KOJI PLJACKAJU PO KUCAMA NIKAD NE PRONALAZITE?! PA NARAVNO DA NE.... IZGLEDA DA JE U OVOJ DRZAVI BOLJE BITI LOPOV(ALI ONAJ DO 15000DIN)NEGO PAOR!! UAA M..U VAM J...M !! UUAAAA!!

Kad se ovaj protest zavrsi treba odpoceti nov sve dok ti policajci koji su ovo ucinili ne budu adekvatno kaznjeni ::jako_besan::

utorak, 31 maj 2011 00:18
PANČEVO, 30. maj 2011. (TV Pančevo) – Kako Televizija Pančevo saznaje, dogovor između predstavnika udruženja poljoprivrednika i Ministarstva poljoprivrede nije postignut. Zoran Sefkerinac iz Asocijacije poljoprivrednika je za TV Pančevo rekao da im je ministar ponudio subvencije za 30 hektara obradive površine. Sefkerinac je rekao da je to za njih bila neprihvatljiva ponuda i da će se blokada traktorima nastaviti do ispunjena zahteva. Na pitanje novinara, da li zan koje probleme građani Pančeva imaju zbog blokade puteva tokom celog dana, Sefkerinac je odgovorio da je žandarmerija sprečila njihov odlazak za Beograd.
Stari most preko Tamiša je i dalje u potpunoj blokadi. Do Beograda je od 18 časova moguće stići preko prevodnice, ali vrlo otežano. Kako nam javljaju i repoteri i putnici, za nekoliko sati uspevaju da pređu samo po nekoliko stotina metara. Oko 22 sata i 30 minuta su propuštena dva autobusa sa decom iz Osnovne škole "Miroslav Mika Antić", koji su bili na jednodnevnoj ekskruziji u Novom Sadu.
Do blokade puteva u Pančevu došlo je pošto je policija sprečila poljoprivrednike iz Južnog Banata da traktorima stignu do Beograda i „protestnom vožnjom“ iskažu protest protiv najavljene odluke Vlade Srbije da će subvenciju u vrednosti od 14 hiljada dinara dobiti samo za obradivu površinu od 10 hektara.
Drugi izlazni putevi iz Pančeva - za Jabuku, Banatsko Novo Selo, Kovin i Starčevo su prohodni za putnički saobraćaj, ali ne i za terena vozila. Autobusi ATP-a i dalje ne saobraćaju do Beograda a oko 13 časova je normalizovan javni prevoz u gradu i do okolnih sela. U 21 sat su počeli pregovori između predstavnika poljoprivrednih udruženja i Ministarstva poljoprivrede. Od rezultata tih pregovora zavisiće i to da li će blokada Pančeva biti nastavljena. Zoran Sefkerinac iz Asocijacije poljoprivrednika je u toku dana najavio da se poljoprivrednici neće skloniti sa puteva sve dok ne bude ispunjen njihov zahtev ili dok im se ne dozvoli da traktorima stignu do Beograda. Niko od poljoprivrednika nije želeo da komentariše šta će biti njihov minimum u večerašnjim pregovorima.

NEMOGu lagati sve nas da nema para,zato laze samo dvojicu,sta oni misle da smo mi glupi da neznamo kolko para nasih lezi u trezoru,nego mmf trazi da se otplacuju krediti pa sad **greška gace zvace e to je ziva istina

Govno do govneta ja vam kazem,ma netrba snjima pricati uopste kad znaju o cemu se radi i zasto smo se pobunili pa sad kao da razgovaramo,nema razgovora kad su oni usrali motku i oni ce da je i peru sve dok im se nerazbistri ta pleva u glavu od nastojece zetve.

Nazad
Vrh