Protestna vožnja traktorima.

Da li ste verovali da ćemo uspeti ?

• Da

Glasovi: 248 68,7%
  • Ne

Glasovi: 113 31,3%

• Ukupno glasača
    361
Drma se fotelja opasno. Puno pozdrava i izdržite do 100.
Drma se od jutros fotelja,ako i treba,kad se mi drmamo u traktore radeci po ceo dan na njivi onda nikom nista,nema lepse od toga...
Nadam se da ce stici do 100 ha,subvencionisati 10 ha samo je stvarno sramota...

Bice zalosno ako im samo to bude zahtev.A zakup do 50ha,a zabrana GMO,pa zabrana prodaje zemlje strancima?Netreba se drzati iskljucivo subvencija.

Jedan od najbitnijih zahteva treba da bude POVECANJE IZVOZA I SMANJENJE UVOZA.
To je kljucno pitanje za sve poljoprivrednike.
Ovako je narod podeljen.
I nezadovoljstvo iskazuju samo oni koji su uskraceni za subvencije.

Odnosi se na ministarstvo.
Pristali ili bolje rečeno predstavnik iz asocijacije srbije koji je pregovarao u vladi je rekao da se kod njih u srbiji otprilike tako i kreću posedi između 30 i 50 hektara i pošto se bave i stočarstvom onako sramno klimajući glavom izjavljuje da je to možda i dovoljno, a predstavnik Miroslav Kiš koji predstavlja drugu asocijaciju Vojvodine uopšte nije pristao na ove uslove sa rečima da mu je jako žao što se protesti moraju nastaviti do ispunjenja zahteva i da će posle povratka na mesta gde je policija blokirala mostove se sastati sa svojim ljudima i odlučiti kako dalje i šta raditi da se mirni protesti tako i nastave do ispunjenja.

Jedno veliko pitanje do sada se na TV sa izjavama pojavljuje samo zamenik PA ZAR MI NEMAMO MINISTRA KOJI MOŽE U OČI DA NAS POGLEDA I KAŽE BAR DOBAR DAN, izgleda da nemamo pa ljudi nama treba prvo da nađemo ministra koji se ne stidi da sa nama razgovara kao ČOVEK ILI :haha::haha:?

Zaista. Stalno gledam na TV onog Milovanovica koji pokusava da nas ubedi kako je kredit resenje za sve :zli:

Sram ih bilo da ih bude drzava se ponasa kao da je na pijaci sa seljacima **greška im se ogadila a tacno sam znao da ce da doguraju do ovoga a to sam i rekao prosle godine ma to je govno do govneta.

Iz Pančeva sa mosta na Tamišu ,posle neuspelih razgovora sa ministrima ,pozivaju sve poljoprivrednike, koji još nisu došli do Pančeva neka dođu sutra da ih podrže .Oni ostaju preko noći na mostu,i ne odustaju do ispunjenja zahteva (100Hektara).

Mi , ja i kolege iz udruzenja smo se sastali povodom protesta i pozvali asocijaciju poljoprivrednika srbije i dobili malo reci a ovi moji nude malo dela , sto ne ogranice za marginalna podrucja samo 5h da ih vidim kako placu mami...... sve **greška do picke

Nazad
Vrh