Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa mi većina, tačnije nas 90%, sa posedima do 10ha radimo sa takvim mašnama.Dajte vi sto imate slike sa protesta ,i slike losiji trktora,e ne samo ovih novih idobri traktora .mislice neko ko nezna da svi teramo takve traktore.Kod nas u TITELU,ima ovaj jedan jedini KLAS od 150 konja ovo ostalo su sve losiji traktori.A taj trktor je skoro na svim slikama.STVARNO CE POMISLITI NEKO KAKO SMO MI STRAVA MEXANBIZOVANI.
Ministarstvo nudi subvencije za 30 hektara.
Momentalno u NS usla kolona traktora pred banovinom je oko 50-70 traktora i jos stizu iz pravca Rimskih sanceva. Prosli blokadu policija popustila.
Sutra ima da pada sneg,kako da oni popuste...Sta ce to biti da je policija popustila....?
Sutra ima da pada sneg,kako da oni popuste...
danas je u ubu bila voznja traktorima kroz centar njih oko pedeset policija nije pravila problebe jeste simbolicno ali dosta da se pokaze da smo uz Dvas mi nismo toliko osteceni kao vi ali da znate da smo uz vas bio sam u bg 5 oktobra 2000 deset godina sam glasao ds ali sad je stvarno dosta preterali su
nije ni njegova bila sjajna nemoj da se lazemo daleko im lepa kuca ali onakvu silu nije moglo nista zaustavitiDa je Milosevic imao ovakvu damokratsku policiju do promena nebi ni doslo.
Grad da pada,glave sve da im porazbija,mamicu im njihovu,neki govore da su seljaci blokirali puteve a ne oni...Mozda je ipak bolje da pada kisa, da malo panduri pokisnu a ne smeju da napustaju pozicije