Protestna vožnja traktorima.

Da li ste verovali da ćemo uspeti ?

• Da

Glasovi: 248 68,7%
  • Ne

Glasovi: 113 31,3%

• Ukupno glasača
    361
neka joj neko kaze da poljoprivrednici nisu napravili blokade nego policija je svugde postavila barikade

Dajte vi sto imate slike sa protesta ,i slike losiji trktora,e ne samo ovih novih idobri traktora .mislice neko ko nezna da svi teramo takve traktore.Kod nas u TITELU,ima ovaj jedan jedini KLAS od 150 konja ovo ostalo su sve losiji traktori.A taj trktor je skoro na svim slikama.STVARNO CE POMISLITI NEKO KAKO SMO MI STRAVA MEXANBIZOVANI.
Pa mi većina, tačnije nas 90%, sa posedima do 10ha radimo sa takvim mašnama.

Neznam to mi je N.A. javio telefonom da se okupljaju oko banovine a on krenuo prema prilazu na Rimske sanceve. Cim javi stizu nove informacije.

Преговори министра пољопривредев Душана Петровића и представника пољопривредника завршени без успеха. Пољопривредници траже субвенције какве су биле 2010. године, када су субвенционисана газдинства до 100 хектара, док је Министарство понудило повећање понуде на 30 хектара, са садашњих десет. Пољопривредници настављају блокаду путева.

http://www.rts.rs/page/stories/ci/s...900356/Без+договора,+блокада+се+наставља.html

danas je u ubu bila voznja traktorima kroz centar njih oko pedeset policija nije pravila problebe jeste simbolicno ali dosta da se pokaze da smo uz Dvas mi nismo toliko osteceni kao vi ali da znate da smo uz vas bio sam u bg 5 oktobra 2000 deset godina sam glasao ds ali sad je stvarno dosta preterali su

Da je Milosevic imao ovakvu damokratsku policiju do promena nebi ni doslo.

Kad su sa 10 podigli na 30 podići će i na 100, važno je da poljoprivrednici istraju u svojim zahtevima... Puno pozdrava i podrške iz Dragačeva!!!:ppozdrav:

kad se poljoprivrednici dignu,a'ćutali smo sve ove godine znači da je dogorelo više.......nek se mole bogu da ostanu na vlasti a i to će im biti kratkog daha.nemogu se čvegeri lupati po glavi celog veka

Stevo 44 evo drugih slika ja sam hteo da se vidi kolika je kolona a nisam losije stavio jer se slabo vidi kolona mada ima samo nekoliko novih traktora ostali su svi stariji ispasce da smo bogati:sta:

o7pnch.jpg
2ic00a9.jpg
307mb2a.jpg

Inace veceras 3 smena na mostu

Nazad
Vrh