Protestna vožnja traktorima.

Da li ste verovali da ćemo uspeti ?

• Da

Glasovi: 248 68,7%
  • Ne

Glasovi: 113 31,3%

• Ukupno glasača
    361
Sutra blokada svih regionalnih pravaca u Bačkoj Palanci i šire. Blokade će trajti dok se ne ispoštuju zahtevi. Na mostu kod Tamiša, prema rečima Miroslava Grubanova više od 1500 traktora i poljoprivrednika. U centru Novog Sada za sad mirno...

5u1l47.jpg
evo danasnje konjice za proteste
Evo kako je bilo pre polaska za Backu palanku,pa za Ns
15xlhzn.jpg

danas je u ubu bila voznja traktorima kroz centar njih oko pedeset policija nije pravila problebe jeste simbolicno ali dosta da se pokaze da smo uz vas mi nismo toliko osteceni kao vi ali da znate da smo uz vas bio sam u bg 5 oktobra 2000 deset godina sam glasao ds ali sad je stvarno dosta preterali su

15oxxex.jpg

ovo je bilo na magistralnom putu prema Backoj palanci,sakupilo se do izlaza Backe palanke oko 100-njak traktora a zaustavila nas je blokada policije na izlazu iz Backe palanke prema Novom Sadu

Bolji izbor traktora nego na sajmu
a stvar je CISTO politicka pa recite da je na ovom forumu zabranjena politika
.čisto sumnjam dasi ti poljoprivrednik kad tako provociraš ili ti zao što ljudi imaju traktore.nema tu kod nas politike jer poljoprivrednici nemaju svoju stranku za sad.Bolje se informiši pre pisanja kojekakvih gluposti:ppozdrav:

dali neko ide sutra na protest u PA. ja nisam mogao da idem danas pa ako neko hoce da ide neka se javi da se dogovorimo pa da idemo!

Ljudi samo napred,ja sam uz vas.Nadam se da ce da daju taj pisljivi novac,nemaju granice u kradji,samo njima je novac potreban,za jahte i nove mercedese da kupuju,sve su to nase ruke zaradile i kupile...:udri::udri:

bio sam popodne do Cente da odnesem ljudima pivo i hranu, nisam isao sa ostatkom jer radim, situacija je mirna, ima blizu 400 traktora, policija je blokirala most ne moze se dalje, ljudi iz okolnih sela i Cente su se organizovali doneli hleb i meso, skuvali paprikas u ogromana bakrac za sve koji su dosli

Pancevci su blokirali most preko Tamisa,tako da saobracaj ide novim putem.Kazu da ih policija nece pustiti da stignu do Beograda.Ostaju na svojim mestima veceras , dok se ne vidi sta dalje.:ppozdrav:

Izvinite mladi gospodine!
ali i mene ovde nesto muci
Prvo kojoj vi partiji pripadate
a drugo, Koliko vlasnika je ovih traktora?
Jesam seljak, jesam za sve principe za koje se zalazete danas sa ovim traktorima... apsolutno, ali do kada ce se u ovoj jadnoj drzavi svaka borba misljenja voditi fizicki.
slušaj prijatelju ja ne pripadan ni jednoj stranci kao što mi ni otac i deda nisu bili članovi ni jedne stranke a što tebi traktori bodu oči to je drugo pitanje da su proteste pravili samo oni koi imaju 10h i da su izašli sa ovakvim traktorima e to je več nešto drugo ali ovo su bre GAZDE izašle na ulicu i nije čudo što imaju a da li će se borba mišljenja voditi fizički hoče i mora jer oni su na vlasti i mogu da nas zezaju psihički a mi jedino možemo da im iuvratimo fizički a ti ako misliš drugačije ti ih lepo zamoli da nam daju što nam pripada a mi čemo se razići

"Мартиновић: Блокада није решење Градоначелница Панчева Весна Мартиновић изјавила је, поводом блокаде путева у Панчеву, да то није начин да се решавају проблеми, поготово што највише испаштају они који немају никакве везе ни са захтевима, ни са протестом пољопривредника.
"Очекујем да ће у наредних сат или два ситуација бар на неки начин да се регулише. Апелујем на све суграђане који су желели да протестују тракторима да имају у виду да је ово ипак велики град и да је транзитни правац", рекла је у програму Радио Панчева градоначелница Мартиновић"......

A koji je način da se rešavaju problemi.Svaki od dosadašnjih ministara i visokih političkih rukovodilaca je spakovao na svoj račun najmanje po tri miliona evra i za njih je država imala novca - da im se nadje kad jednom ne budu političari,a za poljoprivrednike,one od kojih država živi i opstaje,nema novca.Eto koliko ona zna o životu,kaže ispaštaju oni koji nemaju veze sa zahtevom i protestom poljoprivrednika.Sa zahtevom i protestom poljoprivrednika svi imamo veze.Bez njih ova država NE POSTOJI:Zato, ne dajte se,ne dajte da vas osiromaše i da im svoju znojem stečenu imovinu sutra morate prodati-dati za nikakve pare da bi sa porodicom preživeli još neki mesec.Pa satrli su već 80% zemlje Srbije i vi ste im ostali zadnja prepreka na njihovom putu skakavaca.Izdržite uz vas je svako ko je pošten i želi bolje i sebi i celoj zemlji.

Dajte vi sto imate slike sa protesta ,i slike losiji trktora,e ne samo ovih novih idobri traktora .mislice neko ko nezna da svi teramo takve traktore.Kod nas u TITELU,ima ovaj jedan jedini KLAS od 150 konja ovo ostalo su sve losiji traktori.A taj trktor je skoro na svim slikama.STVARNO CE POMISLITI NEKO KAKO SMO MI STRAVA MEXANBIZOVANI.

Nazad
Vrh