Protestna vožnja traktorima.

Da li ste verovali da ćemo uspeti ?

• Da

Glasovi: 248 68,7%
  • Ne

Glasovi: 113 31,3%

• Ukupno glasača
    361
Molim? Policija je skakala po haubama i lupala pendrecima? Da se mi malo obratimo nekoj evropskoj komisiji za ljudska prava sa molbom da obrate paznju na to kako se demokratska vlast u Srbiji obracunava sa mirnim protestima poljoprivrednika. Zamislite da su prosle godine u Francuskoj svoje poljoprivrednike tukli, repetirali pistolje na njih, skakali po haubama i lupali pendrecima dok su protestovali. To znaci da poljoprivrednici kod nas mogu da imaju iste ili vece troskove nego u Evropi ali za razliku od Evrope ne mogu da imaju regulisano trziste i subvencije a ako se bune bice premlaceni... Gde mi to zivimo?

Pozdrav iz opstine Titel nas su oko deset sati zablokirali 2 puta prvi put u naselju dok smo se okupljali pa smo begali kroz susedne ulice a drugi put na mostu preko tise gde i dalje stoji blokada zahvaljujemo se poljoprivrednicima iz Djurdjeva na velikom broju sto su se pojavili sa nama policiji je naredjeno da mi do beograda nesmemo da dodjemo nikako posto nas nije bilo u ogromnom broju ok 50 traktora i vescu da se preko tamisa u Centi jos jaca blokada nalazi odustali smo i zablokirali most na Titelu.

evo blokade policije sa cisternom

2vmhutt.jpg
4roncp.jpg
15zkw91.jpg
90ugpx.jpg

jel ima neka politicka partija makar i mala da sdtane na stranu selaka sad svi cute

Još popodne LDP i Naprednjaci su podržali poljoprivrednike u svojim zahtevima

a i svi komentari na vesti o poljo protestima su pozitivni i za svaku pohvalu, svi pružaju podršku poljoprivrednicima.

Cekaju kao lesinari da stanu iza poljoprivrednika a posle kad se domognu fotelja rade isto sto i ovi sadasnji.Ne treba partije da se zalazu vec konkretno da ucine u skupstinu i na ulicu kao i poljoprivrednici.Jer nasa skupstina je njiva a njina je izgleda samo na recima a ne na delima.

Ova gde se trazi neka partija da pomogne... Naci ce oni vas sami nebojte se, jer partije i cekaju nekoga koga ce izmanipulisati pred izbore
prijatelju ako ti se nesviđa ovaj forum imaš i druge forume a nas pusti na miru možda ti više odgovara forum iz KRUNSKE a pošto si ti pametniji od nas pusti nas da mi odlučimo ko će sa nama manipulisati a ja ti želim svako dobro :ppozdrav:

Асоцијација пољопривредника: Људи изманипулисани

Асоцијација пољопривредника Србије подржава захтеве незадовољних пољопривредника који су се данас запутили ка Београду али се њени чланови нису придружили протесту,
Zbog ovoga nebi trebali da učestvuju u pregovorima koji počinju u 21h sa ministrom.

Na barikadi puta M7, na mostu preko Starog Begeja , kod Banatskog Dvora nalazi se 40-ak traktora i paora iz Kikinde i okoline. Situacija je trenutno mirna. Nismo uspeli da pronadjemo bilo koga od clanova naseg foruma.
Nasi ljudi koji su posli jutros i dalje se nalaze kod Cente.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh