rebeljac
Član
@Attila M. Pozdrav.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.

Nema tu nikakvo isterivanje pravde nego jednostavno je to takva tema i samo iznosimo svoja mišljenja,Nisam upućen u te rasprave tako da se tu ne osećam prozvanim.Ali više neću diskutovati,pošto nije poželjno,jedino ako me neko ne prozove

Gospodine novii, stavite malo pod lupu pojedine moderatore, pa cete videti da prvo oni pisu gluposti van teme a nase postove brisu tako lako, da kada sutradan pogledate postove nije vam jasno ko o cemu govori. Naime izbrise se moj post a ostane odgovor na njega od drugog clana... Smejurija koja se ovde sprovodi tera nas sa ovog foruma. U razgovoru i sa drugim clanovima putem PP na crnoj listi vodi Kis Robert pa onda ... reci cu vam sledeci put. Mislim da su moderatorski sudovi na ovom forumu usko orjentisani na licnosti a ne na postove, a aktivnost moderatora se se meri sa gestapoovskim metodamaTema je
- Problemi u radu Poljoinfo foruma
A ovde se piše kako moderatori krše pravila (prijavite problematičan post administratoru ), piše se o prepisci na FB ( u naslovu teme nijedanput nije spomenut FB ), piše se o ostalim poljoprivrednim forumima ( ni oni nisu spomenuti u naslovu teme ), takođe ima dosta i lične prepiske gde članovi se dopisuju u temi umesto preko privatnih poruka.
Vidim da pojedinci imaju sumlje oko toga da im neko čita privatne poruke, međutim to je nemoguće odraditi u sklopu vBullitin™ foruma. Ima tu još dosta nejasnoća, priča i polupriča, a ima dosta i akcija koje se sprovode po naređenjima koja se dobijaju ( neke su slike prikazane na forumu ).
Situacija je trenutno takva da je pojačana kontrola poštovanja pravila i držanje stava da je Poljoinfo forum namenjen direktnoj razmeni podataka među poljoprivrednicima u cilju poboljšanja rezultata. Rezultat je da se izvesni članovi veoma lako banuju i vrši im se ograničavanje prava na korišćenje foruma. U celoj priči se desi da se provuče i po koja greška i kojima se desi nepravda se izvinjavamo.

i kod mene je ok.gledao temu Zabava.....