Ja nemam ništa protiv ljudi koji pišu svoja iskustva u stručnim temama, ali mi smeta kada počnu da se frljaju sa terminima bez da su načisto sa njihovim pravim značenjem, a onda još teraju neki inat kada im se pokaže da nisu u pravu. Sujeta je najveći problem svih nas i na njenom sabijanju treba da se danonoćno radi. Ima ljudi koji mogu da kontrolišu sami sebe, a ima i onih koji se moraju kontrolisati uz pomoć represalija.
Takođe mi smeta skretanje sa teme sa raznim glupostima. Postoji čak i jedan moderator koji prednjači u tome, ali sa njime ću pričati o tome kada se vidimo.
Isto tako mi smetaju "majstorski" termini koji variraju od sela do sela i često imaju suprotno značenje. Ja bih voleo, kao Mađar, da se na ovom forumu koriste Srpski termini, koji su jednoznačni i mogu se naći u svim tehničkim knjigama. Jesu li ljudi tu da se uče? Jesu. Pa onda neka ih, pored raznih tehničkih rešenja, naučimo i Srpski. Nisu Nemci ništa pametniji od nas. Samo što smo mi mnogo tvrdoglaviji i sujetniji, pa ćemo radije da izmišljamo nakaradne reči da bi prikrili svoje neznanje, nego da kupimo knjigu i naučimo stvari onako kako stvarno jesu.