rebeljac
Član
@Attila M. Pozdrav.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Gospodine novii, stavite malo pod lupu pojedine moderatore, pa cete videti da prvo oni pisu gluposti van teme a nase postove brisu tako lako, da kada sutradan pogledate postove nije vam jasno ko o cemu govori. Naime izbrise se moj post a ostane odgovor na njega od drugog clana... Smejurija koja se ovde sprovodi tera nas sa ovog foruma. U razgovoru i sa drugim clanovima putem PP na crnoj listi vodi Kis Robert pa onda ... reci cu vam sledeci put. Mislim da su moderatorski sudovi na ovom forumu usko orjentisani na licnosti a ne na postove, a aktivnost moderatora se se meri sa gestapoovskim metodamaTema je
- Problemi u radu Poljoinfo foruma
A ovde se piše kako moderatori krše pravila (prijavite problematičan post administratoru ), piše se o prepisci na FB ( u naslovu teme nijedanput nije spomenut FB ), piše se o ostalim poljoprivrednim forumima ( ni oni nisu spomenuti u naslovu teme ), takođe ima dosta i lične prepiske gde članovi se dopisuju u temi umesto preko privatnih poruka.
Vidim da pojedinci imaju sumlje oko toga da im neko čita privatne poruke, međutim to je nemoguće odraditi u sklopu vBullitin™ foruma. Ima tu još dosta nejasnoća, priča i polupriča, a ima dosta i akcija koje se sprovode po naređenjima koja se dobijaju ( neke su slike prikazane na forumu ).
Situacija je trenutno takva da je pojačana kontrola poštovanja pravila i držanje stava da je Poljoinfo forum namenjen direktnoj razmeni podataka među poljoprivrednicima u cilju poboljšanja rezultata. Rezultat je da se izvesni članovi veoma lako banuju i vrši im se ograničavanje prava na korišćenje foruma. U celoj priči se desi da se provuče i po koja greška i kojima se desi nepravda se izvinjavamo.
i kod mene je ok.gledao temu Zabava.....