SAMA
Moderator
Nije to obican peto.To je matori zilavi peto.Zube da polomis.Moz ga j...ti,al za jelo nije.Peto ko peto.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nije to obican peto.To je matori zilavi peto.Zube da polomis.Moz ga j...ti,al za jelo nije.Peto ko peto.
@ Zoran0230
Kad budeš penzioner i tebi će svaki dan biti neradni. a ovo što ja radim je iz hobija.
@ Zoran0230
Kad budes penzioner i tebi ce svaki dan biti neradni. a ovo sto ja radim je iz hobija.
Dragi Prvi Petao
Brate slatki, podelio se Forum na dva dela: NAŠI i NJIHOVI.
Da te pitam, časni peto1, kad bi te neko pitao da odrediš koji ti je prst draži, ŠTA bi rekao: palac mi je draži od kažiprsta !?
Voli i OVAJ i ONAJ Internet Poljoprivredni sajt
maleni Internet Bibliotekar
Podele nikad nisu donele dobro. Nastankom novog foruma, kojeg pratim, što da ne, ništa nismo dobili , smao smo izgubili. Svi mi. Sada su teme duplirane, postovi siromašni, malobrojni, zavladalo mrtvilo ( i ovde i tamo) i to nastade "podela" baš u vreme kada je sam sajt postao vrlo živ, aktivan, sa brojnim posetama i postovima i ono što me je radovalo kada su počeli da ga vrlo aktivno posećuju i da ga se uključuju "kolege seljaci" iz susednih bratskih republika.
NA,
ruku na srce, nisu ovaj forum razjeb... , ali budimo iskreni, opao mu je broj poseta i broj konstruktivnih postova. To je činjenica.
I još nešto, off topic, lično mi smeta što, iako deklarativno svi hoće da unaprede svoje gazdinstvo, niko ili skoro niko se ne uključuje na forum PSSSa iako se mogu vrlo brzo i vrlo lako dobiti stručan, korektan iskren savet. Dakle, na forumu su da bi pametovali, a ne da bi nešto naučili i razmenili konkretna iskustva.