Stojinovic
Novajlija
Ja sam promenu gume na mojoj prikolici bile su 7-50-20, druge felne promenjena srca. Sada su gume 235-75 r 17.5 njih nosi niskonoseca prikolica u mojoj firmi i jedna moze da ponese 2725 kg.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Dobro vece svima. jel moze neko da mi kaze gde moze da se kupi okretna ruda za prikolicu treba mi za prijatelja pravi drvarku? Hvala unapred
Mozda ti je boca pukla,a nisi primetioImam problem sa rucnim kipovanjem na prikolici Loznica 5,5 tona. Danas se nije podigla puna kukuruza, palica se vraca kada pumpam. Sipao 2,5 litara ulja ali nije pomoglo. Praznu malko dize, ali jako polako. Jel ima idalje manjka ulja, ili je za opravak kutija/pumpa u kojoj stoji ulje.
Ja sam nabavio od kuka za kacanje vagona za voz ona okca. Garant jaci materijal od tog, a uz malo obrade u strugu od njega se da napraviti obrtna rudaDobro vece svima. jel moze neko da mi kaze gde moze da se kupi okretna ruda za prikolicu treba mi za prijatelja pravi drvarku? Hvala unapred