Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Evo jedne Tehnostrojke u akciji
u vajskoj kod brace ciganaDa ne otvaram temu u oglasima,da li neko zna gde da nadjem dve glavcine za Zmajevku 8 t a da to nije na vasaru?
Neke nose i malo vise. Continentalke i Nokian nose 1500kg. Continentalke sam stavio na FAK jednoosovinku koje je sad kod čiče (prikolica je uvek bila njegova, samo smo je mi godinama koristili), a sad kad sam kupio sopstvenu prikolicu, moram naci jos 2 sto nose 1500kg da namontiram umesto ovih 7,5x16 jer su ove poloseMi imamo 5prikolica Dubrava
4 su trostrani kiper a jedna nekipuje uopste, na svima su sanduci dubine 1m
na te prikolice tovarim oko 5t zrna na njih idu gume 7,5x16 ali ja sam na 3 prikolice montirao 225/75x16c te gume su od malih kamioncica i imaju nosivost oko 1200kg po tocku, ali kamion ide brzinom 80km/h a ja traktorom jedva 40km/h cena im je oko 30E komad polovne naravno duvam ih na 5bara i jos nijedna mi nije crkla a imam ih vec 7god