laufer
Član
ko radi remont zmaj prikolica okolina sabac ili ruma? i kako se krece cena remonta?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ako je sve ispravno,koci ona veoma dobro kad se ide nizbrdo.To je moje iskustvo sa mojom prikolicom.To samo u teoriji deluje kao dobro resenje,u praksi ne.
Tacno tako inace mi mnogo puta sumnjamo u cevi, ali je priroda to demantovala mnogo pre nas.Naime sve ptice imaju suplje kosti i bore se sa vetrovima i savladjuju nama nedostizna prostanstva.Mislim da na crvena zastava prikolicama isto ide cev u koju su ubačeni i zavareni samo rukavci. U sredini šuplje.
I na zmajevkama su osovine od debelo zidnih cevi i na krajevima samo ubaceni i zavareni rukavci i mislim da samo na starim paorskim kolima su pune osovine,a sve ostalo od debelo zidnih cevi!Mislim da na crvena zastava prikolicama isto ide cev u koju su ubačeni i zavareni samo rukavci. U sredini šuplje.