Koristite zastareli preglednik. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Ne krive se tako osovine na zmajevkama,kod zmajevke se iskrivi deo gde idu lezajevi,tj glavcina tocka,bar je tako kod mene,ali sam vidjao na jos 2 prikolice zmajevke na isto mesto iskrivljeno.
Па и овде је била крива осовина на крају. 1 мм померен у средини на крају осовине буде неколико милиметара, таман колико треба. Ово иде већ 20+ година овако.
Jel moze neko da mi pojasni kako rade kocnice na vazduh? A i na traktoru kako ja to da proverim posto uklucim kompresor na traktoru,spojim sa prikolicom i kad nagura do 5bara stisnem kocnicu a ono prc nista a na prikolici pozadi gde je spojka za drugu prikolicu cuje se vazduh
Jel ima neki majstor za gibnjeve okolina Padine, Crepaja, Pancevo... Nosim osovinu u Padinu, pa da odma odradim u gibnjeve? Gibnjevi treba da se šprenguju!
A ovi u Padini, Metalpan čini mi se da se zove firma. Oni ne mogu da urade?
Za ovog u Pavlišu znam, prilično se reklamira tj poznat je. Ali nije blizu Crepaje, Pančeva.