cowach88
Član
Potrazicu ih.Ja sam slao u firmu Ventil M iz Trstenika
Tapatalkkal küldve az én RMX3263 eszközömről
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Potrazicu ih.Ja sam slao u firmu Ventil M iz Trstenika
Zvao sam ih. Remont kosta 5000. Vredi uraditi? Kako se ponasa remontovani ventil?Potrazicu ih.
Za sad radi kao nov za dalje cemo videtiZvao sam ih. Remont kosta 5000. Vredi uraditi? Kako se ponasa remontovani ventil?
Za sad radi kao nov za dalje cemo videti, ja sam pokusao sa remontom ako ne bude valjalo stavicu nov
Cink met mi se vizuelno najvise svidja , e sad videcemo cena je glavni faktor.To niko vise ne zna,cene skacu stalno..juce sam se bas cuo sa ovima iz MBV-a sta god da sam ih pitao kazu mi cene se stalno menjaju ne pitaj nista. proveri na sajtu njihovom tu ti sve pisu cene i od opreme sta zelis
Da odgovorim sebi i ako nekoga ikad bude interesovalo posto sam dobio na vise mesta istu informaciju:Gde su ukucani brojevi na zastava kosovkama prikolicama? Imam jednu i hocu da je legalizujem ali strugao sam saberom sve redom i nista
Ja registovao zmajevke a nisu imale plocice samo broj na sasiji,malo mi srao pa sam mu reko ima na najlonu pa cu mu doneti blanko nek kuca i svoje ime ako zeli a imam i nasicanku 4t kiper pa sam trazio broj na sasiji nisam nasao a drugi mi je rekao ako imam staru saobracajnu samo nek iskucam ja broj na sasijiDa odgovorim sebi i ako nekoga ikad bude interesovalo posto sam dobio na vise mesta istu informaciju:
Na navedenim prikolicama jedino gde postoji broj je na plocici i nigde vise. Tako da, ko nema plocicu ne moze ni da registruje