Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ovo je stari tip prva petoletka, ja sam slao pre mesec dana u Trstenik na remont 6 meseci garancija
Jel moze da se registruje ranije registrovana prikolica? Prosli put je uslov bio da prikolica nikada nije bila registrovana..Ja imam nasicanku pa isto nema broj ali taj na tehnickom mi je rekao ako imas broj u saobracajnoj pa samo odkucaj na sasiju i procice
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Aj malo pojasni? Ta nasicanka ima stare tablice pa bi da je prevedem na sebe i na nove tablice, a zmajevke koje sam jesenas kupio iako imaju nove tablice moram na tehnicki i da menjam tabliceJel moze da se registruje ranije registrovana prikolica? Prosli put je uslov bio da prikolica nikada nije bila registrovana..
Ја имам исто Косовку али не могу нигде бр шасије да нађем. Имам плочицу и на њој све бројеве али на шасији нигде.Posto niko nema iskustva, napisacu do kakvih sam informacija dosao posle vise razlicituh upita na sve moguce strane.
Takav, 50-2211 ventil je zastareo skroz i nema delova za njega. Mozda bi moglo pojedinacno da se manzete prave ali bi kostalo poprilicno.
Kupicu noviji tip sa regulatorom, izadje izmedju 8 i 9000din nov.
Da ponovim opet pitanje od pre par stranica.
Gde su ukucani brojevi na zastava kosovkama prikolicama? Imam jednu i hocu da je legalizujem ali strugao sam saberom sve redom i nista
Kod tebe je onda sve regularno, samo da ukucas broj.. Pomislio sam da ces na 2 svedoka pa zato pitam da li je uslov da nikada nije bila registrovana..Aj malo pojasni? Ta nasicanka ima stare tablice pa bi da je prevedem na sebe i na nove tablice, a zmajevke koje sam jesenas kupio iako imaju nove tablice moram na tehnicki i da menjam tablice
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
ventil.rsStari tip ventila, jako dobar ali najčešće bez delova za reparaciju. Gde ima novi tip za 8-9000?Okaci link ili broj ako možeš. Ja sam nedavno gledao cene od 12000 pa na gore sam nalazio.
Mene taj zavrnuo samo tako.kada sam mu se zalio telefonom,kaze skini pa opet donesi...kao da je to posao od 5 minuta.Imas dobrog majstora u Pavlišu kod Vršca.
Ja sam im slao pre godinu dana sliku ventila isto sa Zastava prikolice i rekli su mi, da ventil nije njihov i ne rade remont. To su rekli iz Petoletke. Mozda si ti slao u drugu firmu.Ovo je stari tip prva petoletka, ja sam slao pre mesec dana u Trstenik na remont 6 meseci garancija