Kremator
Član
Elem, niko da pita koliko je placena ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jel si stavio ravne ili kose, sta se bolje pokazalo?Ja sam ih na IMT i Tehnostroj trotonkama stavio na zadnju stranicu, tako najvise izadje i ostane za 2-3 dzaka na kraju lopatom da se izvuce. Ali za vece prikolice ne znam sta je pametno, verovatno je najbolje to na sredinu, to cu tek da razmisljam.. xD
Imam i jedne i druge, ali ravne su bolje. Jednu koja je stajala koso na dole sam zarotirao za 90 stepeni da stoji koso na stranu. Kad kipujes i ona ravna se spusti dole i stoji koso vise nego dovoljno a kad je u startu kosa na dole onda dok kipujes ona se skoro skroz ispravi dole i sipa tacno ispod sebe pa je teze naterati na mesto gde hoces da kipujes, moras blize da pridjes. Ovako kad ide u levak od spirale doteram ravno ivicu na ivicu a zbog polozaja zitarice idu malo dalje i to bude taman, kad krene kipovanje ona ode jos 8-10cm pozadi ali se iskosi na dole tako da nema mrdanja sve ide u centarJel si stavio ravne ili kose, sta se bolje pokazalo?
Bolje kose jer moze da izlazi zrno i dok je spustena prikolica...i taman odruči se toliko da mozes slobodno da dignes da ne prelazi preko stranice zrnoJel si stavio ravne ili kose, sta se bolje pokazalo?
Mislis povukao je sa traktoromNestručno rukovanje
Više se ne vidi oglas, pa ni slike...Neka te dugo i dobro služi!Posle dugog vremena pracenja oglasa, prekljuce smo doterali ovu https://www.kupujemprodajem.com/pol...s&utm_campaign=social_share&utm_content=oglas , nema vazduh a nekako deluje da nije imala ni fabricki, pitam zbog registracije na dva svedoka itd.
A jel treba neko uverenje da nikada pre nije bila registrovana?Više se ne vidi oglas, pa ni slike...Neka te dugo i dobro služi!
ja imam IMT bez vazdušnih kočnica...i uspeo sam da je proletos registrujem...
Na tehničkom kao svašta traže, ali baš i nije tako...osim svetla za tablice (krajnja budalaština) el. instalacija je bila kompletna i ispravna, trokut za spora vozila. hidraulična ispravna, međutim to uopšte nisu ni gledali.
Što se tehničkih podataka tiče, skinuli sa net-a za prikolicu 682.5 9, a godište stavili po "želji". a boju u viđenom stanju.
Pored izjave 2 svedoka da je prikolica u mom vlasništvu bar 5 godina, traži se uverenje o reg. polj. gazdinstvu ili vlasništvo bar 50 ari zemlje.
Od svega toga nisam imao ništa osim ugovora o poklonu od pok. majke koja je bila vlasnik zemlje koju radim.(Inače u katastru je taj predmet prepisa na moje već dve godine).
Na tehničkom mi rekli da pokušam sa tim, ali nisu bili sigurni da će to proći...međutim, prošlo je...Dobih i tablicu i nalepnicu, cela zajebancija; tehnički, izjava, overa izjave kod notara, tablica i takse) izašla je 13 000 din.