Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ove razgradive folije ne funkcioniraju. Probali povrtlari kod nas, evo još dan danas se borim sa time nakon nekoliko godina na zemljama koje sam kupio...Teško ćeš to isćupati. Potrgat će se.
Čemu služi zemlja nakon što se istovari? Postoje biorazgradive malč folije, ali nisam siguran bi li ti to odgovaralo. Evo nekoliko linkova, samo da lakše ocijeniš koliko ti je to prihvatljivo. Ako je prihvatljivo, vjerojatno ima za kupiti i u tvojoj blizini.
[/URL]
[/URL]
[/URL]
[/URL]
Iskipovaće se ona i bez najlona, slame, prpe, samo posle svakog kipovanja ako ostane na patosu nešto zalepljeno ostružeš lopatom da se ne nalepljiva druga.Da li ima smisla staviti najlon u prikolicu ako se vozi vlažna zemlja da se ne zalepi za stranice i pod i da se lakše iskipa?
Ovaj post od pre skoro dve godine,ali da li možda imaš broj telefona?.
Послато са moto e5 play помоћу Тапатока
Imaju preradjene felne za svaku prikolicu da se kupe sa kamionskim gumama, malo se spusti prikolica i širina guma bude bude ravna sa stranicama.Da ne bih čitao 550 strana, moze preporuka za prikolicu jednoosovinku, kiper.
Na selu (brdsko selo) imam IMT prikolicu sa balonkama, ona sa malkice visljim stranicama od standarda, zapremina sanduka 2,5 m3. (kod ostalih IMT prikolica zapremina je 2 m3.)
Za 40 godina smo je uspeli samo dva puta prevrnuti i to prilikom kipanja u obali,nasom greskom naravno, ostalo nikad i nigde.
Dok ove druge IMT-ovke sa uskim gumama, to je bilo malo malo ajmo u pomoć ovaj prevrnuo seno, slamu, zito, drva...
Medjutim, ovakvu prikolicu sam nasao samo jednu na oglasu i u jako je losem stanju, ima papire ali nije registrovana nikad. Cena 1800e.
Da li se isplati uloziti u nju jos 1000eur? Ne znam ni kako se moze registrovati, ako nije nikad registrovana?
Ostale IMT-ovke su od 2500-3000e u oglasima registrovane a tako se krecu i Tehnostroj prikolice.
Imam jednu u ponudi majevicu 2018 godine 3500 e, registrovana.
Sa majevicom nisam imao nikakva iskustva jedino sto me privlaci su upravo te gume, balonke. Očekujem da je stabilnija.
Prikolica mi treba za prevoz radne masine, zemlje, sljunka i slicno..., necu vuci seno da bi prevrtao
I to u Sremu, to je olaksavajuća okolnost.
Mora biti registrovana ili da je ja dovedem u stanje za registraciju.
Vućiće je traktor od 50ks.
Raspalite