banePA
Član
Slobodno samo sanduk, kipovali mnogo puta razne prikolice tako i nikad problemaDrugari, sutra bi trebao da kipujem zmajevke sa telehenderom( ne ispravna instalacija za kipovanje)
Da li dizati samo sanduk ili celu prikolicu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Slobodno samo sanduk, kipovali mnogo puta razne prikolice tako i nikad problemaDrugari, sutra bi trebao da kipujem zmajevke sa telehenderom( ne ispravna instalacija za kipovanje)
Da li dizati samo sanduk ili celu prikolicu?
To je bilo prosle godine, ova zdrava kao dren, sa urednim papirima, uradjenim tehnickim, ja samo registrovao.Ja takvu prodao prošle godine za 1400 evra.Trebala instalacija da se uradi i malo bile počele truliti stranice u dnu.
Javi se kada budes opet prodavao nesto, ti izgleda prodajes nove stvari za trecinu od cene ...Ja takvu prodao prošle godine za 1400 evra.Trebala instalacija da se uradi i malo bile počele truliti stranice u dnu.Inače registrovana i nije bila krivljena.Okretna ruda.