Prikolice

Ne, samim tim što svedoci (izjava 2 svedoka) tvrde da je u tvom vlasništvu najmanje 5 godina je dovoljna.Mora biti overena kod notara, treba ti i vlasnički list parcela koje obrađuješ (najmanje 50 ari).

Meni je pločica bila malo izbrisana, pa su tražili i broj na samoj šasiji...malo sam se namučio dok sam našao...kod mene je bio na desnoj strani rude (gledajući kad je zakačena na traktor) u gornjem delu bliže sanduku...uporedili te brojeve sa brojevima na pločici i to je to.Takođe nikad nije bila registrovana.

Danas gledao, plocica sve se vidi, a i isti broj je na rudi, vidi se jasno.... nego posto je domacinstvo na mog oca, a on je ujedno i vlasnk parcela, jel mora na njega da se registruje prikolica? ili bi mogla odmah na mene?

Nisam baš siguran da može na koga hoćeš...najbolje da pitaš agenciju gde ćeš raditi registraciju.

Zna li neko da li ima negde u Srbiji da se kupe ovakvi zatvarači ?
216467.jpg

Како се повезује овај кочиони апарат, где шта идеје? Има прикључке : 1; 2;41 и 42. Имам и ручну кочницу.
cef12a7055cc869a8da4af348772fb9a.jpg
e9ce1d3351d8475f828ad721f30d3c18.jpg
ca44f228594ce46f78029f83bed0cb13.jpg

Послато са RMX3624 помоћу Тапатока

@salemld i mene to interesuje, jednu sam otkinuo sa Ljutomer stranice prilikom kipovanja stajnjaka i nisam mogao da je nadjem.
Postoje slicne po oglasima, prave ih kod nas privatnici od obicne plocevine ali ni blizu ovih zakacki nije.

Mirko, ako se ne varam sve ti je od Tam kamiona, treba simiti na njemu kako ide ako imas negde blizu.

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Ја бих да направим добре наставке за ИМТ-овку. Слика ја са једне хрватске продавнице. Ове су ливене. Овде праве од лима. Мени би могле и такве да заврше посао, али није то то.
Не знам да ли има по вашарима.

Послато са 22081212UG помоћу Тапатока

Немам никакав, осим АСС, и трактор слабо кочи, а низбрдице дугачке.

Послато са RMX3624 помоћу Тапатока

Drugari, sutra bi trebao da kipujem zmajevke sa telehenderom( ne ispravna instalacija za kipovanje)
Da li dizati samo sanduk ili celu prikolicu?

Pa moze sto da ne,nemam takvu prikolicu,ali kontam to im skoro isto kao kad si na kip rampi pa i prikolica i traktor se podizu u stranu.Ali prikolica koja ima kip sanduk,nzm zasto bi dizao celu prikolicu sa sasijom ako ne mora ....samo polako i paziti ne pokriviti nesto.

Nazad
Vrh