Prikolice

Treba da registrujem jednoosovinku imt 682.5. (nikad registrovana, uz 2 svedoka...pitao juče na tehničkom) Međutim onaj drugo broj se slabo vidi...očistoo razređivačem ali opet slabo...neki su malo.i izlizani.Ako neko ima ovu prikolici neka napiše koliko cifara ima taj broj.
Hvala

Imam jednosovinku imt e sada ne znam tacno model, reci mi gde pisu brojevi pa cu pogledati na mojoj?

Poslato sa WAS-LX1 pomoću Tapatoka

Covek sa mašinskog fakulteta koji je zadužen za ateste mi je rekao ovako: 95 % prikolica na našem tržištu proizvedenih kod nas ima broj šasije sa desne prednje strane. Da li sa čela ili bočno ali desna strana i prednji kraj šasije. I stvarno sam na mojoj majevici cisterni tako i našao broj koji se isprva nije video.

Našao sam broj...na desnoj strani rude (kada se gleda u traktor) sa strane odmah ispod sanduka.Broj se poklapa sa onim poluobrisanim na pločici.
Hvala svima.

A jel si ga zvao? Ovi sto remontuju neki dolaze po prikolicu i vacaju

Sent from my 2107113SG using Tapatalk

Gazda Pantografa je preminuo pre par meseci. Da li ce firmu nastaviti da vodi zena cucemo. Posto naslednika nije imao.

Sent from my WP5 using Tapatalk

Gazda Pantografa je preminuo pre par meseci. Da li ce firmu nastaviti da vodi zena cucemo. Posto naslednika nije imao.

Sent from my WP5 using Tapatalk
Hvala na obavestenju , zvao sam nekog lika iz Beceja za komplet remont samo sanduk trazi mi 3500-3600, to mi se ucinilo puno .
A kod Kosanovica komplet novi sanduk sa novim tipom zakacki 4000e

Zavise koja debljina stranica i patosa? Ako su stranice 2mm i patos pravi, onda i nije puno.

Послато са M2006C3LG помоћу Тапатока

Pa jos patos, stubovi sa strane, farbanje(spolja i unutra). Ja sam to radio kod mene isto na 470, imala je drvene fosne dole pa smo sve to skidali. Tu mora da se prepravlja cela donja strana i da se ubace ojacanja jer ne dolaze vise daske nego samo plek.

Послато са M2006C3LG помоћу Тапатока

Nazad
Vrh