Prikolice

Moze li kociti prikolica ako ima dvokruzni sistem pneumatskih kocnica, a traktor je star i ima jedan prikljucak(imt558)?
Da postavim podpitanja.

Moze li se pokrenuti prikolica sa dvokruznim sitemom ako se zakaci na traktor sa samo jednim prikljuckom za vazduh?
Moze li se pokrenuti prikolica ako nema prikljucka pneumatskog na traktor? Samo da se odblokiraju tockovi.

Dok ne pazarim dvokruzni kocioni ventil i sredim instalciju na traktoru posto je prikolica sa dvokruznim(dvovodnim) sistemom kocenja.

Moze li da mi pojasnis montoya kakao da odblokiram tockove na prikolici(dvokrusni sistem) kada nemam nijedan prikljcak na traktor.
Da ne jurim da zajmim traktor po selu, nisam stigo da sredim kompresor i instalaciju za prikolicu.

Retko ko i ima ispravan pnematski izvod kod nas, sve stare rage.

Ako nemas tristop cilindre na prikolici (a verovatno nema osim ako je kamionska) onda i ne moze da blokira ako nema vazduha u sistemu.

Ako su tristop cilindri onda na svakom treba da ima sraf sa zadnje strane, zavijes ga i to oslobadja kocnice.
Ali pazi onda da ne bude ko u zikinoj dinastiji , moz da se vozi al ne moze da se zaustavi :osmeh:

Kako kako ako ispustis sav vazduh mora da se moze voziti… i tako bez iceg prikacenog da se vozi bez kocnica.. kamionske smo tako vukli, pa smo prebacili na jednokruzni.

Hvala ljudi nisam to znao, traktoska prikolica. Mislio sam ako nije crevo zakaceno da su kocnice blokirane, da mora ima odredjeni pritisak u sistemu da bi oslobodilo kocnice.

Da li neko ima caselli prikolicu od 10 ili 15t?
ja imam palazoglu od 12t ali sad je preskupa, prikolica je okej ali cena vise nije, pa me interesuje caselli jer mi deluju da su za klasu jace a cena ista kao ovih drugih mozda su caselli i jeftinije

isti slicaj i kod mene, imam palazoglu 12t cena bila normalna kad sam je uzimao a sad je nenormalna.bas mi se ne daju pare vece sad za takvu istu

Послато са SM-A536B помоћу Тапатока

jel postoji jos model caselli st c52 ta se vodi kao 10t a nosi oko 12.5t ?
Od 10t su stranice kao sto je kolega rekao 110cm tj 70cm+40cm i moze jos da se doda jedan red stranica od 40cm ali ne znam koliko to kosta rekao mi je u fazonu da je mnogo ako budem danas isao tamo javljam koliko je jos jedan red stranica.
Za ovu od 15t su stranice 70+70 i na sajtu caselli stoji da moze da se doda jos jedan red od 70cm ali mislim da je to punu
Kod mene na palazoglu su 160cm stranice i to je to jos da su mozda 20cm vislje za suncokret, a zito sam tovario do pola gornjih stranice i stane do 12t

Cena im je otisla gore katastrofa. Pre neki godinu za manje od 5000e bila tip-top zmajevka, sad ispod 6500-7000 tesko. Ja sam naleteo na moju za 4500e, ali sam ulozio jos 500e da je dovedem u normalno stanje.
918c88cf90cd4db8bad7ab036a183a27.jpg
73b71b7bc9705529ccc901c90711720e.jpg

Послато са M2006C3LG помоћу Тапатока

Nazad
Vrh