Prikolice

Ja sam ovih dana radio zmaj prikolicu. Stranice sam platio pre nekih mesec dana 78400 dinara 1.5mm iz Gornjeg milanovca, a okov sam kod kosanovic platio komplet 400e

Ako je tako,to je jos i ok cena.kosanovic ima i celu gornju sasiju sa stranicama...cena bila oko 4000 eura.kaze on casti lampe i struju.

Jos tehnicki da se odradi. Bice skoro 5000e kad se odradi registracija.
f16dae0f163e4967e094d96dde8e83d1.jpg
7752d4b31b57e74c845db1a2c8b88119.jpg

Послато са M2006C3LG помоћу Тапатока

Da da...aj priznaj,nemoj lagati sad, minut pre slikanja pop izasao iz dvorista,osvetio i prekrstio prikolicu ,oterao sve djavole itd itd ,posle slikanja spustena sto pre i provereno jel negde mozda napuklo ili nakrivljeno.Znamo svi vec sa foruma kako to ide sa turskim prikolicama :ROFLMAO: .

Da da...aj priznaj,nemoj lagati sad, minut pre slikanja pop izasao iz dvorista,osvetio i prekrstio prikolicu ,oterao sve djavole itd itd ,posle slikanja spustena sto pre i provereno jel negde mozda napuklo ili nakrivljeno.Znamo svi vec sa foruma kako to ide sa turskim prikolicama .
Jok bre ovako sam je oterao do kuce sa podignutim sandukom ;)

Послато са SM-T510 помоћу Тапатока

Sta treba od delova za instalaciju da moze da funkcionise kada se zakaci prikolica sa dvovodnim(dvokruzni) sistem pneumatskog kocenja?

Traktor je sila nebeska, naravno ima kompresor, bocu, manometar, onu slavinu sta li je povise kocnica i kocione pedale sa onim crevima prikljucima.

Creva mora sva da izmenjam, da kupim 2 prikljucka za zuto i crveno crevo, sta jos treba da bi to funkcionisalo, neki razvodnik, ventil... ?

Crveno crevo je za napajanje boce na prikolici, a zuto za funcionisanje kocnice ?

Ima li neko predstavu koliko otprilike moze da ima kila sanduk od prosecne kiperke nosivosti 3.5t ? imam ideju da napravim sanduk i da ga po potrebi spustim na sumsku prikolicu, da imam dve stvari u jednoj, u principu vise mi treba prikolica kao sumska a ovo bih ponekad po potrebi koristio.

Da da kiper, i ja sam nesto sam sracunao oko 500kg u nekoj izvedbi, samo sam otprilike shvatio da je pitanje da li se isplati, dok se uzme klip, uradi sve, gvozdje bih uzeo preko firme bez pdv-a... Bolje je mozda uzeti nesto bez papira i srediti ili pak odraditi celu prikolicu da se ne mucim sa skidanjem i namestanjem klipa i sanduka... jedino sto mi je zgodno sto na sumskoj imam pogon pa ne bih brinuo o prohodnosti.

Inace nesto sam stavljao za glavne nosece kutije 160x80, okolo mozda 80x60 ili 100x60, sve 3mm zid i pod bi bio 3mm... stranice nesto pausalno oko 150kg bi bile sve ,klip je od 150e pa nagore...

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh