Ranko250
Član
Nije kiperica?Stigla Italijanka iz Mačve u pomoć.
Koje su dimenzije?
Cijena?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nije kiperica?Stigla Italijanka iz Mačve u pomoć.
Kipuje levo, desno i pozadi. Plaćena 3300€. Ima malo nešto da se sredi ali ovako može da ide.Nije kiperica?
Koje su dimenzije?
Cijena?
To je super. Mislio sam da nije kiperica, jer obično te koje su niže i duže nisu kiperice.Kipuje levo, desno i pozadi. Plaćena 3300€. Ima malo nešto da se sredi ali ovako može da ide.
Izgleda jaka prikolica.Ove što sam gledao su mahom sve kiperice samo je pitanje da li kipuje na tri strane ili samo nazad. Jesu li na toj njegovoj vazdušne kočnice ili neka naletna ruda?To je super. Mislio sam da nije kiperica, jer obično te koje su niže i duže nisu kiperice.
Stric ima isto talijanku ali je čini mi se kraća, a višlja, 8t tovari. Gume kao kod tebe, desetke, nisu baš za tog tereta, griju se, jedna je i iskakala iz feluge. Sada je prepravio na kamionske.
Ova kipa na tri strane. Sviđa mi se što su stranice pocinkane, i lagane su.Izgleda jaka prikolica.Ove što sam gledao su mahom sve kiperice samo je pitanje da li kipuje na tri strane ili samo nazad. Jesu li na toj njegovoj vazdušne kočnice ili neka naletna ruda?
Kod mene ima ta ručna i ima jedna sajla koja ide napred do rude koja je po rečima prodavca od naletne rude samo što nema gde da se namontira na pred. Tako da razmišljam o nekom vidu kočenja.Ova kipa na tri strane. Sviđa mi se što su stranice pocinkane, i lagane su.
Kočnicu ima samo ručnu, moglo bi se riješiti kočnice ima doboše
Dobro je imati neki vid kočenja. Ovaj tandem nema nikakve kočnice. U planu je na Majevici prepraviti sa zračnih na hidraulične kočnice, traktori nemaju zrak, tako da na njoj kočnice nikada nisu korištene, bukvalno su noveKod mene ima ta ručna i ima jedna sajla koja ide napred do rude koja je po rečima prodavca od naletne rude samo što nema gde da se namontira na pred. Tako da razmišljam o nekom vidu kočenja.
5 tona kiperkaJel 3 tone? Kod mene je bilo negde iznad prednjeg tocka, mislim sa leve strane.. al ko zna koliko je to tacno jer je prepravljana.