Prikolice

Kipuje levo, desno i pozadi. Plaćena 3300€. Ima malo nešto da se sredi ali ovako može da ide.
To je super. Mislio sam da nije kiperica, jer obično te koje su niže i duže nisu kiperice.
Stric ima isto talijanku ali je čini mi se kraća, a višlja, 8t tovari. Gume kao kod tebe, desetke, nisu baš za tog tereta, griju se, jedna je i iskakala iz feluge. Sada je prepravio na kamionske.

• Like
Reagovanja: obi
To je super. Mislio sam da nije kiperica, jer obično te koje su niže i duže nisu kiperice.
Stric ima isto talijanku ali je čini mi se kraća, a višlja, 8t tovari. Gume kao kod tebe, desetke, nisu baš za tog tereta, griju se, jedna je i iskakala iz feluge. Sada je prepravio na kamionske.

Izgleda jaka prikolica.Ove što sam gledao su mahom sve kiperice samo je pitanje da li kipuje na tri strane ili samo nazad. Jesu li na toj njegovoj vazdušne kočnice ili neka naletna ruda?

Izgleda jaka prikolica.Ove što sam gledao su mahom sve kiperice samo je pitanje da li kipuje na tri strane ili samo nazad. Jesu li na toj njegovoj vazdušne kočnice ili neka naletna ruda?
Ova kipa na tri strane. Sviđa mi se što su stranice pocinkane, i lagane su.
Kočnicu ima samo ručnu, moglo bi se riješiti kočnice ima doboše

Ova kipa na tri strane. Sviđa mi se što su stranice pocinkane, i lagane su.
Kočnicu ima samo ručnu, moglo bi se riješiti kočnice ima doboše
Kod mene ima ta ručna i ima jedna sajla koja ide napred do rude koja je po rečima prodavca od naletne rude samo što nema gde da se namontira na pred. Tako da razmišljam o nekom vidu kočenja.

Kod mene ima ta ručna i ima jedna sajla koja ide napred do rude koja je po rečima prodavca od naletne rude samo što nema gde da se namontira na pred. Tako da razmišljam o nekom vidu kočenja.
Dobro je imati neki vid kočenja. Ovaj tandem nema nikakve kočnice. U planu je na Majevici prepraviti sa zračnih na hidraulične kočnice, traktori nemaju zrak, tako da na njoj kočnice nikada nisu korištene, bukvalno su nove

Da li neko zna gde se na šasiji prikolice Crvena zastava nalazi utisnut broj šasije? Kupio sam prikolicu bez pločice pa bih sad morao da stavim drugu.

Jel 3 tone? Kod mene je bilo negde iznad prednjeg tocka, mislim sa leve strane.. al ko zna koliko je to tacno jer je prepravljana.

Nekih 90% sam siguran da nema utisnutog broja osim broja na plocici. Cak i kad sam zvao trgovce prikolicama koji imaju zastave/trepce su mi rekli da te prikolice nemaju nista osim plocice

Pazario danas jednu zmajevku, 485. 4500e sa prevozom, treba da se ofarba i jedna guma da se zameni.

a37d38ff3ec24f60e5c616da69b1f906.jpg

Kad sam trazio prikolicu te zmajevke ispadaju ok kupnja, jer je cjena novih otisla u nebesa.....
Tehnostroj sto se kod nas nude su 5t, vecih nema iz proizvodnje 80tih ili se bas rijetko nađu....ima novijih al su preskupe, ko nove turkinje ili poljakinje

A sto se tice djelova,koliko sam gledao u Šidu, za zmajevku se moze nabaviti svaki šaraf......kao i za zmaj kombajn

Najbolja prikolica za taj novac. Sada su im svi napucali cene strasno. Meni je ovo treca, po meni bolja od svih turskih. Pkb je remontovao 100 komada u zadnjih dve godine. Ispred centrale kod Borce u krugu sve stoje parkirane, bio pre neki dan.

Послато са M2006C3LG помоћу Тапатока

Ja nisam primetio na licitaciji te remontovane,2 puta sam gledao prikolice tamo kod njih na placevima,ono je vecinom sve bilo u losem stanju.Kamionske su i dalje najbolji izbor.

Nazad
Vrh