Prikolice

Ako hoćete baš dobar remont zmajevke onda idaš salaš iz Bačkog Petrovog sela sve ostalo samo može da prođe, jesu skupi ali no.

Verujem da bi me sad moj nacin remonta izasao najmanje 4000 €
Za prikolicu bez stranica treba 3000 najmanje. Dobro remontovana prikolica izadje najmanje 7000 + ruke.

Ti si stilom rada jaci od bilo kog majstora tj firme koja radi.
Ne znam sta reci jedan put vodi da se uradi u fulu i budem miran 20 godina, a drugi put vodi da se tolike pare uloze i ona nam sad postane kao Dubrava mala i neupotrebljiva.

Zavisi koja je šasija u pitanju.Stari, novi ili M tip.A to što je neko sposoban da jeftino kupi a skupo proda ne bih komentarisao uopšte.

Ako nekom treba ima na oglasima kod jednog u Padini dosta šasija(mislim da je Mikulaš), mislim da su brandis,ne znam koja je cena.

Jel može neko od vlasnika Palazoglu prikolice da mi slika plocicu, i ako ima na šasiji ukucan broj šasije, da mi slika gde se nalazi?

Kako se sad krecu cene sasija prikolica sa tockovima nekim srednjim nisu teski trulex, pod onako moze jos da ide i stranica nema, klipove i kocnice nema. Racunam i da papire nema jer je lakse na svedoke, nego regularno. Oko 8T nosivosti.
Imam za prodati prikolicu 10t, jeste da se nalazi u R. Srpskoj.

Nazad
Vrh