Moram videti sta i kako, dok dodje u dvoriste pa mirne glave razmotrim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Šasija je livena, ima papire sad koja je serija ne znamZavisi koja je šasija u pitanju.Stari, novi ili M tip.A to što je neko sposoban da jeftino kupi a skupo proda ne bih komentarisao uopšte.
Da li te brandis prikolice imaju veci sanduk od 489?Ako nekom treba ima na oglasima kod jednog u Padini dosta šasija(mislim da je Mikulaš), mislim da su brandis,ne znam koja je cena.
Ujak je teo njegovu imt 9t da proda, ali mislim da se predomislio ili bi mozda menjao za neku kamionkuZnate li prodaje li neko tandem prikolicu, dimenzija cca 5x2,2m, stranice nisu potrebne.
Imam ja Brandis, dimenzije sanduka su 2.5x5x1 m sa gumama 315/70 r 22.5, i bez problema nosi koliko god stane u nju.Da li te brandis prikolice imaju veci sanduk od 489?
Isti teret olova ko sto stane perjaOlova ili perja?
Imam za prodati prikolicu 10t, jeste da se nalazi u R. Srpskoj.Kako se sad krecu cene sasija prikolica sa tockovima nekim srednjim nisu teski trulex, pod onako moze jos da ide i stranica nema, klipove i kocnice nema. Racunam i da papire nema jer je lakse na svedoke, nego regularno. Oko 8T nosivosti.
Ne bavimo se sekundarnim sirovinama. U sanduk stane preko 10 tona pšenice i skoro toliko soje i kukuruza.Olova ili perja?