Dulkaarpad
Član
Ako se dobro secam 180x380x80. Za duz. nisam 100% siguran :S
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Lako je moguce, posto ima tu vise tipa, pa mesam 3, 3,5, 4 (verovatno 1. ili 1. i 2. su 380 a ta od 4 t 4 m).Meni se cini da je 4 m duzina,sirina 180
Sent from my 2107113SG using Tapatalk
Teško, a i nije da je materijal koji bi kupio. Očajno stanje, kriva sva, gume žali božeHoce komsija mozda da proda prikolicu ?
Послато са SM-A025G помоћу Тапатока
Onda nista, kupio sam pre par dana jednu Kikindu kiperku 4 tone, ali bi mi trebala jos jedna.Teško, a i nije da je materijal koji bi kupio. Očajno stanje, kriva sva, gume žali bože
Na žalost, smeće ostaje smeće. Ma koliko koštalo.ovi iz MBV-a mi rekli cene od nove godine im skacu za 25% na prikolice
Послато са SM-A536B помоћу Тапатока
losa iskustva imas sa prikolicama ?Na žalost, smeće ostaje smeće. Ma koliko koštalo.
Ja sam kupio remontovanu zmajevku,covek je stavio oprugu od neke prese. Ja se popnem sa 100kg i ruda stoji u vazduhu,spusti se mozda 20ak cm.Zna li neko gde ima da se kupi nova opruga rude za Zmaj-evku?
Ja sam u prolece uzimao na vasaru u B.Topoli 1500dinJa sam kupio remontovanu zmajevku,covek je stavio oprugu od neke prese. Ja se popnem sa 100kg i ruda stoji u vazduhu,spusti se mozda 20ak cm.