Prikolice

Podatak koliko treba biti napumpana nisam našao na nijednoj, ali podatak koliko se najviše smije napumpati i kolika je nosivost gume piše na gumi. Nosivost se odnosi na brzinu za koju je guma predviđena. Dakle, kod manjih brzina nosi više od navedenog.

Kako se sad krecu cene sasija prikolica sa tockovima nekim srednjim nisu teski trulex, pod onako moze jos da ide i stranica nema, klipove i kocnice nema. Racunam i da papire nema jer je lakse na svedoke, nego regularno. Oko 8T nosivosti.

Baća po toliko su otišle one šasije od imenjaka.Jbg full remont košta 4.500 e po prikolici.Drugar je radio dve ove godine, Boga mi cifre da se raspametiš.

Onda ce ovo sto budem imao viska biti upola cene od tih pomenutih sifri.
Grubo sam racunao da se uradi dobar remont,ne bas fabrika stanje treba kao za neku sa stranicama30g starim.

Kako nam je na kraju prošao kolega kojem se ona palazoglu prikolica uvila i iskrivila na prvom kipovanju?

Ja sam zvao kod mene stranice za Zmaj prikolicu bez zakacki deblji lim 103000 dinara a covek iz Malog Idjosa sto radi remont kompletan sanduk za zmaj prikolicu 2500e ( covek stvarno radi profi )

Sad zvao Mali Idjos, stranice 2mm, zakacke u kvalitetu, rubovi novi, farbanje stranica,peskarenje sasije i nova ruda dodju oko 3000e. Tj samo stranice ofarbane sa zakackama i rubovi dodju 2375e,ruda 270e sve novo i onda jos malo za prevoz,instalaciju. Cine mi se povoljni, ima mi vise matematike od lokalnih majstora.

I onda jos dodam 400e klipovi i creva, 50e struja i vazduh ne znam koliko bi mogao da bude tipa 500e.
Za ispod 6000e sve novo, a toliko traze za povarene stranice i slicno.

Cuo sam za toga iz idjosa i dosta ga hvale. U mome selu ima bas dosta njih sto im je on remontovao i da su zadovoljni

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

И чека се код њега на ред јер има баш доста посла. Комшијама су радили две приколице и урађене су баш, баш добро.

Sad zvao Mali Idjos, stranice 2mm, zakacke u kvalitetu, rubovi novi, farbanje stranica,peskarenje sasije i nova ruda dodju oko 3000e. Tj samo stranice ofarbane sa zakackama i rubovi dodju 2375e,ruda 270e sve novo i onda jos malo za prevoz,instalaciju. Cine mi se povoljni, ima mi vise matematike od lokalnih majstora.
A patos? U toj ceni je i patos ili jok?

Nazad
Vrh