Prikolice

Из тог разлога смо ми нашу камионку скратили за 2м, јер је било готово немогуће је окренути у дворишту са којим смо лимитирани..сада је куд и како боља ситуација, али и даље иде окретање кроз иглене уши....

Нисам баш нешто фоткао док се радило...ово је пар слика што је претекло са телефона....
IMG-20220920-160149.jpg
IMG-20220920-160206.jpg
IMG-20220922-140328.jpg

И једна из рада од пре неки дан...фале јој само арњеви који су у вази израде, зато је стуб нижи као и предње чело, јер ће ту доћи носачи за исте...
IMG-20221016-145316.jpg

Овако је носила око 17т кукуруза...што је сасвим задовољацајуће и олакшало нам је посао у многоме, сад се размишљам за набавку још једне овакве приколице, да се то фино преради током зиме, сад ће ићи лакше јер сад знамо шта и којим редом се прво ради...али отом потом, ако испадне прилика радиће се....треба и ова да се префарба у белу боју јер тако регистрована..за сада само овако шарена...

Види браћала, змајевке су фантастичне ко оставља храну код куће, лако је маневристаи са малом приколицом, киперица приде, а потшо ја за то немам услове из горе наведеног разлога, јер је двориште такво какво је ова приколица је за змајевке измишљена за те моје потребе ...Много лакше се вуче од спрега змајевки, могу да се играм са њом у рикверц, ако треба...да не набрајам даље...

И једна и друга имају своје мане и предности...

ПС. параболик су опруге на њој, буквално ову тежину не осете...

Kamionka mi je praktična za rol bale a za sve ostalo Zmajevke su mi neprikosnovene.
Ja kacim zmajevke samo kada moram...na otkupnim mestima sa prikolicom moram u rikverc u hangar na vise mesta,a sa dve zmajevke raskacavati...+kamionka ima dupli tocak za nedaj boze+jedna prikolica manje+atarom moze brze sa kamionkom i jos dosta +++...jedino kada je veliko blato tu je -.

Види браћала, змајевке су фантастичне ко оставља храну код куће, лако је маневристаи са малом приколицом, киперица приде, а потшо ја за то немам услове из горе наведеног разлога, јер је двориште такво какво је ова приколица је за змајевке измишљена за те моје потребе ...Много лакше се вуче од спрега змајевки, могу да се играм са њом у рикверц, ако треба...да не набрајам даље...

И једна и друга имају своје мане и предности...

ПС. параболик су опруге на њој, буквално ову тежину не осете...
Koje su dimenzije sanduka ako stane 17t kukuruza

[mention]galicije83 [/mention] koliko te je izasla nadogradnja? I koliko si nadogradio? Ja sam hteo na crvenoj da dodam 40-50cm sa fosnama. Ali mi se vise svidja ovo sto si ti uradio. Ako moze br tel od tih sto seku kamione u pp :)

Ovako nosi oko 10-11.000kg
d669cfe3e9b2f9f10f5916367a2f8494.jpg

A ova ja najvise tovarena 21500 kg

255dcb8cc479f50e12a8e1e863c61455.jpg

2a4f963c2b97aeb859450d8ff916e6fe.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Да Бубу, била је троосовинка, па смо је скратили тик иза средње осовине, а потом смо пребацили точкове напред, јер све одговара. Када је купљена она није имала три осовине, већ само све, јер је неко уклонио ту средњу...била је дугачка 8,35м, сада је 6,40м. Много је повознија.

Када се има двориште, онда је милина једна радити, код нас је све потаман, али шта је ту је...ради се и овако, уз мало муке...

Nazad
Vrh