Prikolice

Тако некако...стане глат са овим приносима 40кј соје у њу од око 400кј/кј што еј код нас у селу просек...

ПС. назиму иде сређивање, комплет, фарбање, прављење арњева, цераде за њу....сада ће да служи вако...

Da li neko zna gde bih mogao da kupim maticu za tegljenik za zmaj 489 prikolicu ??

Htio bi da cujem iskustvo od nekog ko ima Berko prikolicu(od 10 tona). Kakav je kvalitet i konkretno prikolica?
Moj komsija ima od osam tona. Ne zali se. Jedina mana je to, da kacenje druge prikolice pozadi jako uvuceno ispod sanduka,pa prilikom okretanja zakaci se druga prikolica u prvu. Oni su produzili vucnik da bih izbegli to.

Tapatalkkal küldve az én RMX3263 eszközömről

Trebaju mi gume 7.50 16 za imt prikolicu. Šta je najbolje u smislu opterećenja što ima trenutno u ponudi? Imao sam Tigrove preko 25 godina su trajale...

Послато са DN2103 помоћу Тапатока

@North ARMY Šta mu dođe taj kombin 16c? Gume za kombi 16 coli? I gde ima da se kupi?
Umem često da je pretovarim, idem i do 4,5 tona, deklarisana nosivost je 3t. Ove Tigrove koje sam imao su se dobro nosile sa tim teretima, ali je jedna pukla od istrošenosti (preko 25 godina), pa bih da menjam obe.

Poslednja izmena:
Trebaju mi gume 7.50 16 za imt prikolicu. Šta je najbolje u smislu opterećenja što ima trenutno u ponudi? Imao sam Tigrove preko 25 godina su trajale...

Traži gume 235 75 16C ili 215 75 16C
Polovne po internetu ima za 10-25e svaka nosi 2t glat. Duvaš ih na 5bara i ne misliš. Jedino što bi trebalo da se stave unutrašnje nove kada stavljaš te gume. Stara bude veća pa se presavije, pukne i onda hoće da pušta stwlno. Nova se namesti kako treba odmah.

@North ARMY Šta mu dođe taj kombin 16c? Gume za kombi 16 coli? I gde ima da se kupi?
Umem često da je pretovarim, idem i do 4,5 tona, deklarisana nosivost je 3t. Ove Tigrove koje sam imao su se dobro nosile sa tim teretima, ali je jedna pukla od istrošenosti (preko 25 godina), pa bih da menjam obe.

Otac je uzeo kod hofmana jednu, nisam siguran za dimenziju. Samo sto je stavljena na jednoredni berac kukuruza.Nije mogo taj dan da najde novu sem trayalove.

Pitaj kod nekog vulkanizera ko ti je blizu da li imaju te dimenzije da ne plaćaš poštarinu bezveze, to uglavnom svi imaju jer ide na mnoge kamiončiće/kombije.

Ako si u mogućnosti,kupi 17,5 sa prepravljenim felnama za traktorsku prikolicu. Jeste malo skuplje,ali isplati se. Sa njima se ne boj pretovara.

Gume sa kombija su odlično rješenje za manje prikolice, tipa kiperica i manjih dvoosovinki. Imamo dvoosovinku nosivosti 5t na njoj su gume 235/65-16c, relativno široke, a niske, još ni jedna nije popustila pod teretom. A cijena im je vrlo povoljna. Duvamo ih na 4 bara, kao i na kombiju

Nazad
Vrh