Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pitao sam jednog on moz obicnu maticu da napravi,a meni treba na kraju da bude kao šlic za šplentnu...A strugar? Ako je matica koja drži vučno oko, ja sam to rešio kod strugara, kada je bio problem na loznici.
Јбш таквог стругара ,ја нисам стругар али то знам да направим. Што кажу колеге брусилицу и решен проблем.Pitao sam jednog on moz obicnu maticu da napravi,a meni treba na kraju da bude kao šlic za šplentnu...
Moj komsija ima od osam tona. Ne zali se. Jedina mana je to, da kacenje druge prikolice pozadi jako uvuceno ispod sanduka,pa prilikom okretanja zakaci se druga prikolica u prvu. Oni su produzili vucnik da bih izbegli to.Htio bi da cujem iskustvo od nekog ko ima Berko prikolicu(od 10 tona). Kakav je kvalitet i konkretno prikolica?
Traži gume 235 75 16C ili 215 75 16CTrebaju mi gume 7.50 16 za imt prikolicu. Šta je najbolje u smislu opterećenja što ima trenutno u ponudi? Imao sam Tigrove preko 25 godina su trajale...
Послато са DN2103 помоћу Тапатока
Otac je uzeo kod hofmana jednu, nisam siguran za dimenziju. Samo sto je stavljena na jednoredni berac kukuruza.Nije mogo taj dan da najde novu sem trayalove.@North ARMY Šta mu dođe taj kombin 16c? Gume za kombi 16 coli? I gde ima da se kupi?
Umem često da je pretovarim, idem i do 4,5 tona, deklarisana nosivost je 3t. Ove Tigrove koje sam imao su se dobro nosile sa tim teretima, ali je jedna pukla od istrošenosti (preko 25 godina), pa bih da menjam obe.
Ako si u mogućnosti,kupi 17,5 sa prepravljenim felnama za traktorsku prikolicu. Jeste malo skuplje,ali isplati se. Sa njima se ne boj pretovara.@North ARMY Šta mu dođe taj kombin 16c? Gume za kombi 16 coli? I gde ima da se kupi?
Umem često da je pretovarim, idem i do 4,5 tona, deklarisana nosivost je 3t. Ove Tigrove koje sam imao su se dobro nosile sa tim teretima, ali je jedna pukla od istrošenosti (preko 25 godina), pa bih da menjam obe.