Prikolice

Ako nekog zanima, slucajno mi izasao oglas.
13f6023647ea4233fc68de1e712657b9.jpg

Poslato sa WAS-LX1 pomoću Tapatoka

Da li je neko video ove prikolice?

Poslednja izmena:
Jednom sam, iz radoznalosti, povukao jednu kamionku sa 10 t žita sa njive do vage po atarskom putu, oko kilometar rastojanja. Kako uđe točak u dolju i kad krene uz brdo, ona cimne fergu, ja pomislio da će sve šarafe iz priključka počupati, živ umro, rakao sad i više jok ali sam dovukao, samo kad sam pokrenuo iz dva tri cimanja, onda je išlo nekako. Sa prikolicom je bilo sigurno 13 t tereta.

Kod nas je jedan tako zapalio njivu sa sve dva kombajna u radu!Zakačio punu kamionku za 533, genije ušao u njivu umesto da je stajao na putu.Mučio se da krene, motor baci varnice iz auspuha i uhvati strnjiku.Sva sreća pa su vatrogasci bili brzi i što je parcela tik uz poslednje kuće u selu inače bi bio mnogo golem žar.

Gde bi mogao kupiti uzengije za gibnjeve, za zmaj prikolicu! Bio sad u nedelju na najlonu, nisam našao (slab najlon bio), trebao bi mi neki duži, zato što hoču da podbacim ispod gibnjeva pločevinu 4-5 cm, pa kontam da mi trebaju duže uzengije? Još jedno pitanje, da li ima veze novi tip Zmajevke, stari tip... hvala

Ploca od 15 mm sa dve rupe sa obe strane.
Navojna sipka da bude u kvalitetu 10.9
Ona mekana za drvenu gradju nece drzati.

Jeftinije i sigurnije je uzeti pravu uzengiju.Ako pukne imaš koga da hvataš za gušu dok u suprotnom možeš da se slikaš.

Nazad
Vrh