Prikolice

Neki se hvalio prikolicom pa su počeli stavljat slike polomitih
Nije džaba jeftinije a sad ko nova se lomi kad se matrijal umori onda će biti svega

od jednom Palazoglu ne valjaju a naj prodavanije prikolice trenutno kod nas....dok sam kipao ovih dana psenicu sve mi neka muka kad treba da je podignem od onih slika sto ste izbacivali

Послато са SM-A536B помоћу Тапатока

Poslednja izmena:
ja nemam zamerki na moju,hvala bogu sluzi me curi nigde... drugacije je odradjena sasija na dvoosovinku nego na tandemku.. vukla je po blatistu najvscem punu sa kukuruzom samo pliva po putu to joj je bio test cim je stigla kod mene

Послато са SM-A536B помоћу Тапатока

Pa jednostavno neke valjaju,neke ne ,mislim na te turske.Normalno zavisi ciju su plocevinu koristili,tj sa kog broda,i mozda kog dela :LOL: .

Znate li vi koliko je prodato tih turskih prikolica , a pogotovo kad su bile 8-9000 i to traje svega nekoliko godina
Sigurno da nusu tako dobro urađene i izdržljive kao neke druge ali za domaćina koji nema puno zemlje i koji vodi računa su dobre...

Znate li vi koliko je prodato tih turskih prikolica , a pogotovo kad su bile 8-9000 i to traje svega nekoliko godina
Sigurno da nusu tako dobro urađene i izdržljive kao neke druge ali za domaćina koji nema puno zemlje i koji vodi računa su dobre...
Kolegi Mušovcu se uvrnula i sjebala na prvom podizanju sa teretom, o čemu ti pišeš? To govno treba zabraniti u prodaji dok neko nije stradao! Kakva je onda njena bezbednost pri kočenju sa teretom?

Nazad
Vrh