Paracinac83
Član
A pa nije ovo ista na slikamaJel ova kipovana bez klinova? Prosto neverovatno da se kao pereca iskrivi klin. Plus i šasija uvijena na stranu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A pa nije ovo ista na slikamaJel ova kipovana bez klinova? Prosto neverovatno da se kao pereca iskrivi klin. Plus i šasija uvijena na stranu.
Moguće da nije. A moguće i da jeste .A pa nije ovo ista na slikama
Nemoj posle da bude, menjam malo koriščenu prikolicu Banananoglu, za kikindu kiperku.Doterajte mi novu Palazoglu i dobicete zmajevku u extra stanju.
Oces ovu moju,nije mnogo radila?Doterajte mi novu Palazoglu i dobicete zmajevku u extra stanju.
Rekao sam novu, nema takac makac.Oces ovu moju,nije mnogo radila?
Kolegi Mušovcu se uvrnula i sjebala na prvom podizanju sa teretom, o čemu ti pišeš? To govno treba zabraniti u prodaji dok neko nije stradao! Kakva je onda njena bezbednost pri kočenju sa teretom?Znate li vi koliko je prodato tih turskih prikolica , a pogotovo kad su bile 8-9000 i to traje svega nekoliko godina
Sigurno da nusu tako dobro urađene i izdržljive kao neke druge ali za domaćina koji nema puno zemlje i koji vodi računa su dobre...