aca74
Član
Budu kao nove.Pa da ko ih ne koristi odlično mu služe.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Budu kao nove.Pa da ko ih ne koristi odlično mu služe.
U tom slučaju jedino gume popuste...Pa da ko ih ne koristi odlično mu služe.
Koji si ti kralj sa ovom izjavom! Po tebi treba kupiti prikolicu od 10t nosivosti da bi u njoj bez problema vozio 5-6t?Neću kritizirati nijedan model, ali me mišljenje vodi u jednom smjeru. Ako vozite npr. 5 tona Čak i samo povremeno), ne kupujte 4, čak ni 5 tonke nego barem 6-7 tona. Ako su preskupe u odnosu na kvalitetne 5 tonke, imate izbor. Uvijek imajte na umu da novi modeli više nemaju toliki faktor sigurnosti (rezerve nosivosti) kao nekad. Tko ne vozi osobno nego ima šofere, neka prikolica bude duplo veće nosivosti nego je teret i mirno spavate. Jeftinije je platiti skuplje nego imati havariju kad prikolica najviše treba.
Pokušaj još barem jednom, pročitati moj post. Ali ne šablonski nego s razumijevanjem.Koji si ti kralj sa ovom izjavom! Po tebi treba kupiti prikolicu od 10t nosivosti da bi u njoj bez problema vozio 5-6t?
Da dodam, zmajevke su mi u ovogodišnjoj žetvi nosile do 8800 kg pšenice (80-82hl). Koliku nosivost turske prikolice treba da imam da bih bezbedno i sigurno prevezao taj teret?
Onda dodje na isto kupio dve turske od 8 tona ili jedna farmtech ili pronar od 8 tona .Ivanho, Imenjače moj, razumem ja šta si ti hteo reći ali to nema nikakvog smisla. Za pare koje dajemo kada kupujemo neki proizvod treba da dobijemo kvalitetan i ispravan proizvod a ne poluproizvod, bez obzira na njegovu cenu. Ni onoj najjeftinijoj prikolici ne sme da se desi ovako nešto.