Prikolice

Majevica je skuplja oko 200-250e jos sa duplim stranicama izadje jos vise.

Nisam siguran za cena sada to je bilo pocetkom marta.Prosle godine je volkan bila 3650e.

Volkan sa duplim stranicama(50+50), pneumatske kocnice u standarnoj operemi.Rinfuzno otvaranje stranica se doplacuje 500 ili 600e.

Videcu sa ujakom uzeli su oni u Varvarinu u komunalnom 2 nove pa cu ga pitati kako su se pokazale sa vecim teretima.

Ne, to je zmaj 470. Stranice sam pravio od cevi 4x4 a lim su mi savijali na presi. Dvadesetke gume sam zamenio balonkama. Manje-više dve godine usputnog rada i oko 3500e.

Nisam mogo ove godine da uzmem novu volkan od 4t jednoosvinku, kada je pusten konkurs nije je bilo na lageru.Nudili mi palazoglu nisam hteo ni da je gledam.Neko je bio napisao da na fourmu da je losa resena da obrada losa... Ovo pricam za jednoosovinku malu.

@ MarkoSreta

Koja je nosivost te prikolice i koje je brend od turskih ima ih dosta?
Ova moja prikolica nije turska, već italijanka.. imaju proizvodnju u Srbiji, prave cisterne raznih vrsta ali su prihvatili da odrade prikolicu. U mom kraju ih ima 3 i sve su u super stanju. MMA MLADENOVAC

Poslato sa ANE-LX1 pomoću Tapatoka

Ima li neko prikolicu IMT jednoosovinku nosivosti 5 tona? Kakva su iskustva? Na oglasima ih nema uopšte (ili ja ne mogu da nadjem)

Za njene fabričke karakteristike je ok. 1,8m široka iznutra dužinu ne znam napamet 4,6mm valjda. Jbg za te fabričke duboke stranice je ok. Stane 63-64m žita. I to joj je i Max. Relano gledano. Počinje da se uvija po malo. Neko je stavljao na tu donju šasiju komplet sanduk od zmajevke. Ali jednostavno nije to to. Plače. Cvili. Trebaju druge gume i felne onda. I opet šasija ostaje slaba. Što se prevrtanja tiče samo gledaj da su felne sa srcem na sredini ima širi gaz i stabilnija je. Da nije srce sa spoljne strane felne jer je onda gaz uži. A i na toj je sanduk izgleda manji.

Имам је ја добра приколица изгледа мекано али није, јесте да се увија али боље лежи по атару. Пре неки дан сам улетео у рупу на путу, а била пуна јечма већ сам је видео са сва четри точка увис али није само се увила ископирала терен и гас.

Nazad
Vrh