Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kada sam ih pozvao i rekao sta se desilo bilo im je kao dobar dan.Ja popizdeo oni opusteni lvl max vrv im je ovo 1000-ta reklamacija pa su navikli.......Rekli mi da slikam detaljno celu prikolicu i da slikam klinove da li su iskrivljeni (da nije moja gresa sa zaboravljenim klinovima),ja napravio jedno 40-ak fotografija iz svih uglova.Kazu da slike salju proizvodjacu u Tursku da vide razlog zasto se to desilo pa ce onda odluciti zajedno sa njima sta dalje i kao koje delove da zamene.Ja reko koje delove da menjate kada se sasija iskrivila,nije to lezaj ili zupcanik pa da moze da se zameni ako npr fabricki nije bilo dobro,ovo je maltene cela prikolica a da se sece,vari i prepravlja nepada mi napamet.Rekao sam da zelim drugu prikolicu da doteraju na sta sam dobio "mucanje" "pa ne znam,pa videcemo sa fabrikom pa mislim da to ne moze pa ovako pa onako" . I tu se prica zavrsila,cekamo sta ce turci reci pa cu pisati sta se dalje desava.Na pocetku sve fino i korektno sa moje strane,jbg razumem da i u fabrikama mogu da se dese neki propusti svi grese,ali ako ne budu bili korektni i pocnu izmisljati neke gluposti okrecem list.Mušovac, šta kažu iz MBV-a na ovu tvoju reklamaciju? Prenesi nam ovo iskustvo sa njima. Neje dobar diler ni trgovac samo kad treba da proda već i da reši ovakvu reklamaciju.
Sve uredno poslato mejlom.Piši im to sve na e-mail, zajedno sa slikama pa neka ti isti odgovor daju preko maila. Ovako nemaš nikakav trag kada si ulozio reklamaciju na proizvod.
Ma nisu ni one bezgrešne, novi tip šasije još kako zna da bude sedlast, a stari tip na određenim mestima redovno puca... Al posle x godina silovanja još niko nije poginuo prilikom kipovanja i eksploatacije... Bilo je tu x fabričkih grešaka, al ovako nešto što se mušovcu desilo je ne nedopustivo, nego opasno...Nisu dzabe zmajevke na ceni, i sve sto se pojavi odmah se proda.
Послато са M2006C3LG помоћу Тапатока
Da li su vracana i volkan?Ima li ih tamo na trzistu kod vas?Kod nas je od Turskih prikolica položila samo Hummel. Ovo ostalo sve se iskrivilo ili se već prodaje iz nekih razloga drugih, iako nove...
Која је разлика између Мајевице и те турске у цени ? Та волкан је као и тиназ,а тиназ је 0.Ma poskupele i humel kad sam zvao da se raspitam, cena skoro ko pronar ili neka slicna.
Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk