Prikolice

Ne znam sta bih rekao.Sutra cu da zovem ove da vidim sta kazu i kako ce ovo da resimo.

Raspitivao sam se pre kupovine,cak ih i par forumasa ima vec neko vreme i nije bilo problema. Zato sam se i odlucio za nju. E sad sta se ovde desilo,da li materijal nije prosao neku obradu ili je stavljen pogresan nemam pojma.Da je radjeno sa njom neko vreme pa da se ovo dogodilo,pomislio bih da je los kvalitet u serijskoj prozivodji pa se posle nekog vremena sjebalo. Ali na prvo kipovanje,tu nesto ne stima.Verujem da je fabricka greska (ali ogromna)
kod nas jednom na prvoj seriji tih tandemki pukla ruda i oni hteli da mu vare remontuju on trazio drugu prikolicu

Послато са SM-A536B помоћу Тапатока

Pa druga prikolica naravno.Tu nema varenja i ispravljanja,ne pada mi napamet. Ili druga prikolica ili pare nazad. A posle ovog razocarenja ova druga opcija mi izgleda bolje.

Evo već 10 godina kipuje na šiber i to puna... sećam se kada sam je kupio, mnogi na forumu su me ispljuvali što sam dao tolike novce za jednoosovinku.. vredi svaki cent.
6ae589753ddf9a516e4f89f7e38d8e9f.jpg

Poslato sa ANE-LX1 pomoću Tapatoka

Mnogo dobre prikolice ,bezati na drugi kraj dvorista kad se kipuje xd ,neka,neka,bar po selu pricaju kako je kupio novo,i to vredi nesto :))) .

Ja sam ove sezone kipovao samo u rikverc sa palazooglu 10 tona obična i to bez problema, naravno otvorim stranice, pustim polako da krene da curi i postepeno na ler gas kipujem predostrožnosti radi, i nije bilo nikakvih problema.

@Mirkoni90 Sta je bilo bajo moj ?,je si se mozda nasao uvredjenim oko novih masina xd ?.Cek nemoj ni da odgovaras,zesce me jeb.. zabole za tvoj ego i tvoje misljenje.
Ja nisam rekao da treba lezati ispod sanduka kad se kipuje,ali bezati od nje kao da je sam djavo je druga stvar ,to je zato sto ljudi znaju kakve su te turske i kolike se krive i pucaju.Dati novac za novu prikolicu i posle se krstiti svaki put kad je punis da ne dodje do neke havarije je tuzno ,treba da je sramota fabriku sta proizvode,samo cisto sumnjam da ih zabole.Ja sam mogao pre par meseci da slikam jednu tursku 10t sa iskrivljenom osovinom tocka zbog losijeg atarskog puta,bila je natovarena muski,ali tovarimo i Zmajevke ,tj pretovaramo redovno,pa im ne fali nista.

Nisam mogo ove godine da uzmem novu volkan od 4t jednoosvinku, kada je pusten konkurs nije je bilo na lageru.Nudili mi palazoglu nisam hteo ni da je gledam.Neko je bio napisao da na fourmu da je losa resena da obrada losa... Ovo pricam za jednoosovinku malu.

@ MarkoSreta

Koja je nosivost te prikolice i koje je brend od turskih ima ih dosta?

Код нас су, скоро стигле неке 4 приколице од 16т носивости име сам заборавио јер сам први пут чуо за њих цифра је 130000евра за све четири! 😱☹️
Кад се нисам шлогирао јбт за те паре су могли да купе 5-6 тегљача са све кадама и да их Бог види.

Najgore od svega što i takve prikolice moraš čekati po nekoliko meseci , kao da stavljaju čipove iz Ukrajine na nju
Krajem prošle godine su otvorili novi pogon tj. fabriku i opet loše...
Ispada da opet bolje dati više za kvalitet , barem znaš šta si kupio
Ja imam dve njihove i s njima ko da jaja prevozim i čekam treću 4 meseca i sva me stra da se nešto ne desi
Kad sam kupovao mislio sam više tona a sad vidim da je bolje dati vise za manje tona nego ovo ....čovek se uči dok je živ i opet umre glupav

[mention]Arkadije [/mention] Dobro je placljivko sad znamo da te boli nova mehanizacija… Jel ima tebe nesto da ne jede jadnice?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nazad
Vrh