mirko67
Član
Има и оних што не могу да окрену главу назад.
Послато са M2004J19C помоћу Тапатока
Послато са M2004J19C помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mislim da je najjednostavnije kaciti na "nos" - bar sam ja tako navikao... I onda nema toga da li ruda ima oprugu ili da dobijes kilu...
Mozda te 2014 godineMilane jel su te farmatex sa sajma što su došle.
U GRAS-u od harmonika autobusaGde može da se nabavi peti točak ili okretnica, kako je već ko zove, za zmaj prikolicu ili manji ali opet za 8 t tereta?
Jesi li za početak "zatvorio" ventil? Probao si da okrećeš slavinu u sve položaje i vazduh i dalje ne ide u bocu?Pozdrav ljudi. Imam problem, kad prikljucim prikolicu na vadusne kocnice vazduh ne dolazi do prikolice. Kako radi ta brza spojka za vazduh?
Izgleda mi kao da opruga na crevu nije dovoljno jaka da otvori ventil na prikljuc na traktoru, jel moguce da je do toga problem?
ako ti je usput slike nece biti na odmet ...slikacu i ja kad dodjem kuci pa da uporedimo.Kreni prvo od toga... Ako ti nije jasno mogu slikati kako izgleda...