Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kbg,nisam jos. Kako da kupim kad nema,trazim zmajevku sa balonkama, na oglasima vecina banana sasija nemozes naci normalnu,prvo sam se ne kao a sad mi zao sto nisam dao 7000 za ekstra prikolicuGeci još nisi kupio?
Da me ne shvatiš pogrešno ali dati 7000e za staru 30 godina. A 9800e Idas Mol nova 2022 godište? Rođak kupio zaista pristojno deluje. Kaže da je prezadovoljan.Kbg,nisam jos. Kako da kupim kad nema,trazim zmajevku sa balonkama, na oglasima vecina banana sasija nemozes naci normalnu,prvo sam se ne kao a sad mi zao sto nisam dao 7000 za ekstra prikolicu
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Rođak kupio poslao je sada obe na konkurs, 1160000,00 računi bili.Kako 9800 kad na oglasu pise 10750 + pdv
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Hajde nađi na oglasima tu kamionsku koja ima regularne papire da može da prođe tehnički pregled i da felne nisu na žabice....7k za zmajevku polovnu ??.....pa za te pare imas kamionsku na zelene table koja nosi duplo vise od zmajevke.
Zmajevka pa sve do Farmtech zdk1100 ili Pronar 10t su jako univerzalne prikolice. Moze za klip, moze silazu, moze zrnastu robu. Moze da vuce u paru i manji traktor tipa 70-80ks. Prikolica od 16t robe je 20-21t bruto i nema sanse da sa njom vlada traktor od 80ks i 4tKamionka nije ni blizu praktična kao zmajevka.Imam ih pa znam šta sa kojima može.U dogledno vreme gledam da kupim kamionku trostrani kiper koja može na zelenu tablicu a sandučarku da prodam.