Prikolice

Shale čije gume si stavio? Prošle nedelje zvao Ozka 17000 i nešto, BKT 20000+ i Cultor 21000+ sve su 16 platana

Cultor, купио код Галета у Руми...
20250 је била спољна и око 3000 унутања....

Све 4 скоро 93000 изашле...

За Озку ми је мој вулканизер рекао да неузимам, да се нешто није показала, а Бкт-а није нигде било у понуди, зато смо се одлучили за Cultor...

Kbg,nisam jos. Kako da kupim kad nema,trazim zmajevku sa balonkama, na oglasima vecina banana sasija nemozes naci normalnu,prvo sam se ne kao a sad mi zao sto nisam dao 7000 za ekstra prikolicu

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Da me ne shvatiš pogrešno ali dati 7000e za staru 30 godina. A 9800e Idas Mol nova 2022 godište? Rođak kupio zaista pristojno deluje. Kaže da je prezadovoljan.

Kako 9800 kad na oglasu pise 10750 + pdv

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Rođak kupio poslao je sada obe na konkurs, 1160000,00 računi bili.

7k za zmajevku polovnu :haha: ??.....pa za te pare imas kamionsku na zelene table koja nosi duplo vise od zmajevke.
Hajde nađi na oglasima tu kamionsku koja ima regularne papire da može da prođe tehnički pregled i da felne nisu na žabice....

@SaleCar Oh itekako je bilo veruj mi,samo treba stalno pratiti oglase i cim naleti kupiti jer dosta brzo ode.Stvar je u tome sto ja hocu kamionsku do oko 6 m sanduk,one od 7+m mi ne trebaju ni dzabe,pogotovo koje su dvoosovinke.
Ali meni licno papiri i zelene table nisu bitne,bila je jedna zmaj kamionska ,15t nosivosti,kao utva,itas,gorica ,znaci ne one male zmaj ''kamionske'' od 11-12t,dao je covek za 1900 eura mislim ,jeste trebalo je ulagati u nju,ali za par hiljada eura ulaganja bi to bila dobra prikolica.Sad sam odustao od kupovine,ali se nadam nesto tokom leta da naleti po oglasima,problem je kupiti pre preprodavca,2 sam video u oglasima za koje znam da su isle za oko 1500 eura manje ,a oni samo kupili i ponovo ih stavili u oglasima za dosta jacu cenu ,ni euro nisu ulozili u njih ....

Kamionka nije ni blizu praktična kao zmajevka.Imam ih pa znam šta sa kojima može.U dogledno vreme gledam da kupim kamionku trostrani kiper koja može na zelenu tablicu a sandučarku možda da prodam.

Tako će i biti, nema smisla da se proda.Pod je urađen od lima 5 mm, stranice mogu još dosta, gume tubelles, zelena tablica na mom imenu, 15 tona nosivost, čista egzotika. 😁

Jedna od glavnih mana kamionske, pored sto ne moze po blatu, jeste sto te zaustavljaju organi reda cim te vide, jer misle da si neispravan, neregistrovan i sl, iako jesi, dok ovaj sa neregistrovanom zmajevkom samo prodje pored

Kamionka nije ni blizu praktična kao zmajevka.Imam ih pa znam šta sa kojima može.U dogledno vreme gledam da kupim kamionku trostrani kiper koja može na zelenu tablicu a sandučarku da prodam.
Zmajevka pa sve do Farmtech zdk1100 ili Pronar 10t su jako univerzalne prikolice. Moze za klip, moze silazu, moze zrnastu robu. Moze da vuce u paru i manji traktor tipa 70-80ks. Prikolica od 16t robe je 20-21t bruto i nema sanse da sa njom vlada traktor od 80ks i 4t

Nazad
Vrh