DraleTD
Član
Ма када смо Бојчетића и куповину трактора преживели све ово је мачији кашаљ.E bogu hvala, nek smo i tu muku rešili...
U zdravlje...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ма када смо Бојчетића и куповину трактора преживели све ово је мачији кашаљ.E bogu hvala, nek smo i tu muku rešili...
U zdravlje...
Da znas da je muka naci prikolice a da valjaju,ali barem necu vise toliko da smaram,jbg krenuo od tocka da se raspitujem i evo stigao do dve prikolice xe,xe vec ugovoren i prevoz za sezonuE bogu hvala, nek smo i tu muku rešili...
U zdravlje...
Kasno sam video.Pa ako ne valjadu što mu ne pusti pp.
Neg vako, da se jedi i on, a i mi.
Šalim se.A sto ne valjaju? Od Bajkica uzeo,onaj sto mu sin neki pop
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Imam sve spremno pa cekam nekoga da dodjeЈел треба мазалицу понети или је довољно и канту са товат машћу?
Mozda nekom ne valjaju al meni su ekstraŠalim se.
Greska na brzaka sam procitao da je tvoj sin nasao oglase, a cerka slala slike. Pa taman da se upare,al nisam dobro procitao.Kako mislis orodite?
Imam sa gumama 10 platana nisu trule ni pocepane!!!Ima li neko za prodaju dve felne 15,3 sa 6 rupa?
Bice i to al prvo moram da menjam spojke,posto kod mene sve rusko a nisam bio da kupim nove glavePodigni sanduke da ne trune pod.
Pogledacu u nedelju na najlon pijaci jer i meni biDa li znate gdje se mogu nabaviti zastitne kape za te ruske spojke?