Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
А јел можеш ручно да је нагураш у шупу?Kupis mi farmtex a ja tebi zmajevku u firmi radim sa farmteh 11 tona, imamo 4 komada svaka preveze preko 1500 tona merkantilne robe godisnje + djubrivo, i po blatu i po kaldrmi, asfatu njivi.. 2014 godiste su i dan danas ako ih uhvati pljusak moras da otvoris stranicu da bi iz nje iscurila voda..
Tebi znaci, al ko ne moze rucno ni spaditer njemu isto dodje.А јел можеш ручно да је нагураш у шупу?
То ми више значи, нег дал цури вода из ње или не....
Па ја сам и рекао моје мишљење, за једно средње газдинство, змајовка универзална...Tebi znaci, al ko ne moze rucno ni spaditer njemu isto dodje.
Inace po ravnom ide lako kao dubrava
Jos jedan zmaj pa tajkun da budes..Ja imam dva rusa, 6 zmajevki, I samo jedan zmaj, nešto mu se tu ne uklapa...
A što ručno?А јел можеш ручно да је нагураш у шупу?
То ми више значи, нег дал цури вода из ње или не....
Е па те две змајевке ти се не уклапају вишак су ти, ја имам једног руса, а ни једну змајевку. Значи ако мени даш те две змајевке што су вишак бићеш уклопљен као рубикова коцка.Ja imam dva rusa, 6 zmajevki, I samo jedan zmaj, nešto mu se tu ne uklapa...
Stani u red,posle meneЕ па те две змајевке ти се не уклапају вишак су ти, ја имам једног руса, а ни једну змајевку. Значи ако мени даш те две змајевке што су вишак бићеш уклопљен као рубикова коцка.
Ti si van konkurencije, imaš više prikolica, više automobila, kao dvoglavi arapin si .Ja imam dva rusa, 6 zmajevki, I samo jedan zmaj, nešto mu se tu ne uklapa...
Ma on je takfun, al onaj sto se skriva i ne pokazuje...cuti i radi i kuka, mlogo kukaJa imam dva rusa, 6 zmajevki, I samo jedan zmaj, nešto mu se tu ne uklapa...
Има негде где неможе трактор, па мора на ручноA što ručno?
Kad makar traktora imam?
Nisam" SIZIF"
Sent from my moto e5 using Tapatalk