Prikolice

Од Змајевке боље нема, па може да прича ко шта оћеее...

Не би је дао за нову Фармтех, главу за главу...

Kupis mi farmtex a ja tebi zmajevku😀 u firmi radim sa farmteh 11 tona, imamo 4 komada svaka preveze preko 1500 tona merkantilne robe godisnje + djubrivo, i po blatu i po kaldrmi, asfatu njivi.. 2014 godiste su i dan danas ako ih uhvati pljusak moras da otvoris stranicu da bi iz nje iscurila voda..

Poslednja izmena:
Kupis mi farmtex a ja tebi zmajevku😀 u firmi radim sa farmteh 11 tona, imamo 4 komada svaka preveze preko 1500 tona merkantilne robe godisnje + djubrivo, i po blatu i po kaldrmi, asfatu njivi.. 2014 godiste su i dan danas ako ih uhvati pljusak moras da otvoris stranicu da bi iz nje iscurila voda..
А јел можеш ручно да је нагураш у шупу?
То ми више значи, нег дал цури вода из ње или не....

Ja imam dva rusa, 6 zmajevki, I samo jedan zmaj, nešto mu se tu ne uklapa...
Е па те две змајевке ти се не уклапају вишак су ти, ја имам једног руса, а ни једну змајевку. Значи ако мени даш те две змајевке што су вишак бићеш уклопљен као рубикова коцка. 😁😁😁

Te dve što su viška veruj mi nisu za tebe.... 😊
Jedna nema stranice, a druga je kompletna al sve joj fali 😊😊
Kao kupljene za remont, al do remonta nikad stigle nisu...

Е па те две змајевке ти се не уклапају вишак су ти, ја имам једног руса, а ни једну змајевку. Значи ако мени даш те две змајевке што су вишак бићеш уклопљен као рубикова коцка.
Stani u red,posle mene

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Kad sam se zimus lomio zelenu da prodam nigde nikog.
Sad kupljen pod za nju i jos 1 stranica fali i ide kod kajstora na utezanje do zetve soje cu valjda doci na red.

Nazad
Vrh