Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
https://postimg.cc/GHTzk5f4][/url]
Jesi mu jos predlozio da se orodite ?Mozda jeste da su skuplje ali koliko sam se nagledao banana od prikolica to je strasno,a ave uletele tako da sin stavljao oglas a nije stavio slike pa sam zvao da mi posalje na viber slike i kad sam video da ispunjavaju kriterijume koje trazim odmah seo u kola i dok ja stigao tamo a njegova cerka stavila na polovni automobili pa dok sam ja gledao prikolice jedno desetak vec zvalo za oglas
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Pa misli cena veoma korektna, pa da se orodite. Preskupe su, ako pogledate cene pre 10 godina. Danas, to su cene, ispod 5 000 su sa manom, manjom ili većom. A preko 6500 treba da su kao ispod čekića.Kako mislis orodite?nemam pojma sta je to. Ima cerku slobodnu ali dosta mi je i moje zene ako si na to mislio. Za prevoz kao 60 din ali do kraja uzeo 30000din,jeftiniji je ovaj nego inaj iz crepaje tamo bi me preko350e izaslo
Jaoj te iz Botoša ne valjaju. Od koga si kupio?Kupljene kod zrenjanina u mesto botos,platio sam 11500e od svih sto sam bio da gledam ove su jedino prave bile,od domacina kupljene a ne preprodavac
Pa ako ne valjadu što mu ne pusti pp.Jaoj te iz Botoša ne valjaju. Od koga si kupio?
A sto ne valjaju? Od Bajkica uzeo,onaj sto mu sin neki popJaoj te iz Botoša ne valjaju. Od koga si kupio?
Још ја хтео да те питам јели теби стижу приколице око 16х је прошао кроз Врбас. Нека је са срећом и да те дуго служе.E necu vise da dosadjujem