Prikolice

Za 400-500e se stave 4 kamionke i nema veka. Nek gazda jos malo spusti cenu i to da pokrije put-prevoz. Sve u svemu za 4 000e skroz korektna prikolica.
To je ono kad neki kazu kupili bi samo da ima, a kad se pojavi nisu bas zainteresovani.

Nije isto voziti 3tone i 8 tona, plus truleks u najavi, što se tiče guma.
Reč je o prikolici sa oglasa, gde ti nadje tri tone ne znam.

@lovac luka nisam znao da ima i dvostrane jer svaka koju sam gledao je trostrana, imaju kod nas i dve jednoosovinke 6tona nosivosti trostrani kiper i baš lepo to izgleda u vozu kad je ovakva zakačena za jednoosovinku.

Ne razumem što je to toliko strašno sa tim gumama, komšija nikakvih problema sa njima sve ove godine a i ja ih imam na mojoj jednoosovinki i služe odlično.
Pošto si rekao jednoosovinka, ja sam na to odgovorio.
Mada sam ja mislio na manje jednoosovinke do 3 tone nosivosti, vidim pišeš 6 tona, moje izvinjenje, nisam znao da takve gume idu na takve jednoosovinke.

Ko kupi ovakvu prikolicu neće se pokajati.. Da mana, su joj te gume, jer u blatu brzo zapadnu, doduše isto je i sa uzanim gumama na zmajevki, jedino što na itas brzo dođe do osovina... Promenu se gume, i dobije strašno povozna prikolica, izuzetno izdržljiv i jaka, zapravo kvalitetna...

Pošto si rekao jednoosovinka, ja sam na to odgovorio.
Mada sam ja mislio na manje jednoosovinke do 3 tone nosivosti, vidim pišeš 6 tona, moje izvinjenje, nisam znao da takve gume idu na takve jednoosovinke.
Sve je u redu ali opet nisi dobro ispratio, moja jednoosovinka je od 4t i ima iste ovakve gume kao itas sa oglasa i nemam problema sa njom a žita nosi 4,5 do 4,7tona lako, a ove od 6t itas u selu imaju dve, jedna od vlasnika i itas dvoosovinke kao sa oglasa, i po meni baš lepo idu u tandemu ali itas jednoosovinka nosi veće gume balonke ali ne znam im dimenziju. Odokativno su veće i od balonki od zmajevke.

Koje su dimenzije guma na zmaj prikolici,mislim na balonke?

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Ja imam većinu balonki 12,5/80-18 veća je u precniku od 13/65-18 i cini mi se da je dugotrajnija mada je trenutno kvalitet svih tih balonki katastrofa.

Da poludis,okaci covek prikolicu na oglase i dogovorimo se posto ima obaveze pre podne da svratim oko podne kad danas mi u 10:30 stize poruka kako se vratio kuci a jedan je vec bio tamo pa je prodao pixx coveka

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Nazad
Vrh