sale ratar
Član
Kod nas ima dve sa zmajevim balonkama i felnama e sad da li je dorađivano ne znam.Jel se na nju mogu staviti neke veće gume, kao na zmajevki, naravno sa sve felnom, bez dorade ili ne?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kod nas ima dve sa zmajevim balonkama i felnama e sad da li je dorađivano ne znam.Jel se na nju mogu staviti neke veće gume, kao na zmajevki, naravno sa sve felnom, bez dorade ili ne?
А има ли тих још у производњи 8,25х15?
Reč je o prikolici sa oglasa, gde ti nadje tri tone ne znam.Nije isto voziti 3tone i 8 tona, plus truleks u najavi, što se tiče guma.
Pošto si rekao jednoosovinka, ja sam na to odgovorio.Ne razumem što je to toliko strašno sa tim gumama, komšija nikakvih problema sa njima sve ove godine a i ja ih imam na mojoj jednoosovinki i služe odlično.
Sve je u redu ali opet nisi dobro ispratio, moja jednoosovinka je od 4t i ima iste ovakve gume kao itas sa oglasa i nemam problema sa njom a žita nosi 4,5 do 4,7tona lako, a ove od 6t itas u selu imaju dve, jedna od vlasnika i itas dvoosovinke kao sa oglasa, i po meni baš lepo idu u tandemu ali itas jednoosovinka nosi veće gume balonke ali ne znam im dimenziju. Odokativno su veće i od balonki od zmajevke.Pošto si rekao jednoosovinka, ja sam na to odgovorio.
Mada sam ja mislio na manje jednoosovinke do 3 tone nosivosti, vidim pišeš 6 tona, moje izvinjenje, nisam znao da takve gume idu na takve jednoosovinke.
Koji je prečnik te gume? Sta mu je 315?315/60/22,5.
315/60/22,5 teoretski 950 mm, a 13.0/65R18 teoretski 887 mm.Koji je prečnik te gume? Sta mu je 315?