Prikolice

Ne vidi se na slikama sasija ispod,ne verujem da je jaca od zmajevke,a i daleko od toga da je jeftina.Po stanju na slikama,nit skuplja ni jeftinija od zmajevki,tu su negde.

8 тона и то тако лепо и лагано носе милина их видети једино те гуме су проблем. Код другара су још увек фабричке али му лопови макну са једне резервни точак, једва смо нашли да купи други у тој димензији.

Drugar ima kao novu a gume 11/80 r15,3 slaba tačka!!
Ali je prikolica super
Tu treba staviti 17,5" što šire

Sent from my moto e5 using Tapatalk

Ne vidi se na slikama sasija ispod,ne verujem da je jaca od zmajevke,a i daleko od toga da je jeftina.Po stanju na slikama,nit skuplja ni jeftinija od zmajevki,tu su negde.
Komšija moj je ima, izuzetno jaka i povozita prikolica koja lagano nosi 8,5 do 9 tona pšenice i što mi se baš svidja prikolica je trostrani kiper.

Jel se na nju mogu staviti neke veće gume, kao na zmajevki, naravno sa sve felnom, bez dorade ili ne?

Ne razumem što je to toliko strašno sa tim gumama, komšija nikakvih problema sa njima sve ove godine a i ja ih imam na mojoj jednoosovinki i služe odlično.

Verovatno ih muči godina proizvodnje a nema smisla kupiti nove kada su te još uvek dobre bez obzira što im je 30+ leta.

Nazad
Vrh