Prikolice

Балонке би јој легле право.Иначе лик продаје и змајевку 2016 годиште,има на профилу.
Jbg kad je preko,da je tu negde u srb bilo bi super

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Jedan od razloga je sto se prelazi na tandemke( barem u mom kraju), a drugi razlog je sto nema vise ko da to vozi. Rijetko se vidja momak od 20-30god da vozi traktor, svi bjeze u fabrike da rade za platu ili ganjaju papire.

Poslednja izmena:
Jedan od razloga je sto se prelazi na tandemke( barem u mom kraju), a drugi razlog je sto nema vise ko da to vozi. Rijetko se vidja momak od 20-30god da vozi traktor, svi bjeze u fabrike da rade za platu ili ganjaju papire.
Nije to bas tako, al da se ukrupnjavaju posjedi to stoji. Nema interesa za polovne jer nove kupimo za 50 posto umanjeno. Mojih 7-8 prijatelja su ove godine svi kupili nove.

Nije to bas tako, al da se ukrupnjavaju posjedi to stoji. Nema interesa za polovne jer nove kupimo za 50 posto umanjeno. Mojih 7-8 prijatelja su ove godine svi kupili nove.
Jel i kod vas isto, 30% plus 17% ako si u pdv-u?
Neko mi reče da jeste a neko drugi da nemaju uopste..

Poslednja izmena:
Ja sam sad u izradi prikolice jednoosovinke..17.5 gume.Podvozje je U profil 16....gornji dio U profil 12 a preko cijev 5*5 i pod od 3 milimetra...cilindar kipe je od imt prikolice....duga je 3.40 metar a široka 2 metra.Visina stranica ce bit 50 centi...nisam jos stigao do njih...bit ce teska za mali traktor al je predviđena za 577

Ja bi za onu sa trostranim kiperom bez mnogo ramisljanja platio tih 3500-4000e samo da mi je tu u Srbiji.

Nazad
Vrh