Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pojma nemam, nisam još skidao točkove, a nikada to nisam ni radio. A sada sam primoran.А јели нема са предње стране упуштен шраф који држи добош?
To vidim kada skinem točak tj felnu?Proveri,ako me sećanje služi imaju dva upuštena,davno sam skidao...
Да, када скинеш точак виде се два шрафа упуштена за шрафцигер,ако није никада скидано онда спреми ударни шрафцигер да би их одврнуо.To vidim kada skinem točak tj felnu?
Za vikend napadam točkove pa ću videti.
Мислим да је неких 80л ако не и више мада ми се нешто јавља да је близу 200л. Комшија је летос радио једну такву кипу преврнули је и сломили клип.Jel zna neko koliko otprilike litara ulja uzme ovakav klip na ovim prikolicama dok se skroz ne izvuce ?.
Kogel 8,3m kada kada se digne treba joj 68l ulja u klip plus instalacijaJel zna neko koliko otprilike litara ulja uzme ovakav klip na ovim prikolicama dok se skroz ne izvuce ?.