milanche87
Član
Palazoglu 10tA koja je prikolica u pitanju , vidim da imaju dosta na stanju ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Palazoglu 10tA koja je prikolica u pitanju , vidim da imaju dosta na stanju ?
Ma znam, ali ako se nesto dogovimo i ja ispostujem i uplatim ocekujem da i ti ispostujes. Ovako postavljam pitanje ozbiljnosti firme, ako ti ne mozes da upravljas logistikom i ne znas kada ti pristizu resursi a pritom tvrdis 3 puta da ce biti za mesec dana i posle me zavlacis, onda tu nesto smrdi, jedino sto mi pada na pamet jeste da hoces da me zaj...s.Ispoštuju sve samo treba dočekati.Nije sve ni do njih jednostavno tako pristižu.
Kakva je cena toga da ti potrazim ovde… moze se uzeti na kile, ali cena 2 ili 3 puta od odkupne cene starog gvozdja.1 ili 2 za itas prikolicu
NEmam nista protiv njih, ali ti je kod njih najbolje vidis, platis vozis. Ovo ostalo je katastrofa, zavlace ljude pola godine.Ma znam, ali ako se nesto dogovimo i ja ispostujem i uplatim ocekujem da i ti ispostujes. Ovako postavljam pitanje ozbiljnosti firme, ako ti ne mozes da upravljas logistikom i ne znas kada ti pristizu resursi a pritom tvrdis 3 puta da ce biti za mesec dana i posle me zavlacis, onda tu nesto smrdi, jedino sto mi pada na pamet jeste da hoces da me zaj..
Našao sam tu u blizini komplet točkove sa trilex felnama sa dobrim gumama za nekih 4000din po komadu bile na Goša prikolici sad ne znam dali paše na Itas ili je to sve istoAtilla nađi trilex felne za tubelles gume i rešio si problem.Bude ih po oglasima povremeno.
Trilex je ona felga na kopče, uglavnom su to bile duple na taj sistem, ali ima i jednostrukih...Kad bih ja znao što je trilex, vjerojatno ne bih post napisao.
Ja sam prvo dobio kapu od Ilgija(mbv) 2016te...pa smo nakon par godina morali da kupimo apolo koji smo jos onda merkali,ali...Stigo poklon
Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока