Nisam.Bokibole jel nisi resio ovu kod mene u komsiluku ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nisam.Bokibole jel nisi resio ovu kod mene u komsiluku ?
Opstina odredi odredjeni budzet.Prolse godine si mogo da konkurises za masinu do 400000din.Prosle godine maksimum koji mozes da vratis bio je 100000din.Koliko je sigurno i preko koga kupovina da bi se dobio povrat?
A koja je prikolica u pitanju , vidim da imaju dosta na stanju ?Mene su cimali tako prosle godine od februara do jula, na kraju odustali i povukli kaparu, sad su obecali do sredine januara, platili u decembru, dosao januar, sad prica februar, mart...
Ispoštuju sve samo treba dočekati.Nije sve ni do njih jednostavno tako pristižu.Mene su cimali tako prosle godine od februara do jula, na kraju odustali i povukli kaparu, sad su obecali do sredine januara, platili u decembru, dosao januar, sad prica februar, mart...
Imas na KP. Kucaj samo trilex, izlazi Pancevo.Jel zna neko gde ima da se prodaju trilex felne R20 ili ako ima neko od forumaša.
1 ili 2 za itas prikolicuKoliko ti treba komada i za cega?