Samo redovno podmazivanje i ide kao bicigli...Dal je nekad neko prepravljao peti tocak na dubravi,dal stima od neke prikolice i dal moze da se uradi da ide lagano
Послато са SM-A515F помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Samo redovno podmazivanje i ide kao bicigli...Dal je nekad neko prepravljao peti tocak na dubravi,dal stima od neke prikolice i dal moze da se uradi da ide lagano
Sad gledao oglase, ima dve fine u bavaništu, na slikama sve korektno...Napisi mi u pp sta si sve cuo,posto planiram da idem da vidim na par mesta pa sam planirao i tamo da svratim
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
A ti prikolicu doteraj kod komšije .Sad momentalno je u kući takva situacija da bi bolje prošao da me sosa uhvati na gomili sa drugom nego da doteram još jednu prikolicu u dvorište..
Ja koliko kapiram tu se umesto pneumatskog ubaci jednosmerni hidraulični klip sa oprugom. Ili treba još nešto? Vidim kod nekih modernijih sistema i neke prigušniceNjih vecinom koriste oni koji su ih dobili uz traktor, jer je lakse prepraviti prikolicu na hidraulicne nego na traktor nabacivati kompletan pneumatski sistem.
Generalno je sistem dosta prost naspram pneumatskih kocnica
Može, ali košta.a ako traktor nema izvod za hidraulicne kocnice, da li moze to da se namesti? Jel komplikovano?
Ako je bila mogucnost da se stave kada se traktor kupovao onda mogu (mogu i ako nije predvidjeno ali treba budzenja), u svakom slucaju mislim da je jeftinije samu prikolicu prepraviti.a ako traktor nema izvod za hidraulicne kocnice, da li moze to da se namesti? Jel komplikovano?
Koliko sam vidio u praksi ne treba, ali ovi sto prodaju te sisteme govore da treba jos ponesto.Ja koliko kapiram tu se umesto pneumatskog ubaci jednosmerni hidraulični klip sa oprugom. Ili treba još nešto? Vidim kod nekih modernijih sistema i neke prigušnice
Ubacio sam ja na zmajevku ove godine te kombinovane cilindre, poručene iz Slovenije. Postavljao sam u temi slike kada su stigli. Posto su stigli tik pred žetvu, na brzinu smo napravili nosače, i razvukli instalaciju i na jednoj prikolici namontirali oba, a bilo je u planu po jedan staviti na zadnjoj osovini na obe prikolice. Nisam ubacio nikakve prigusnice, ali trebalo bi, posto ako se pritisne naglo kočnica, hoce da zaustavi traktor, mada videcu prvo da dostelujem hod cilindra.Jel ima neko iskustva sa hidrauličnim sistemom kočnica?
Da, pneumtsko I hidraulicno kočenje. Na kuboti imam samo hidraulicno, pa sam zbog toga uzeo cilindre. Jeftinije mi je nego kompresor da ugradim. A drugi traktor mi ima kompresor, pa mi trebaju oba sistema.Ti mogu i hidro i pneumatski?