Paracinac88
Član
To moja kicma zna samo i lopata za savremenu poljoprivredu
Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока
Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A tandemke?Kako je nagoniti dvoosovinku u rikverc, gde se prvo mota na poteznici ili prednjoj osovini prikolice?
Planiram kupovati vecu prikolicu oko 6t, do sada nisam imao iskustva sa dvoosovinkama, samo jednoosovinke su kod mene u okolini, sa jednom osovinom cu traziti ali je dosta tesko naci taku prikolicu velike zapremine
Sent from my SM-A315G using Tapatalk
Ufff, ja ako moram u rikverc sa njom zakacim je na prednju kuku i molim se Bogu da nesto ne polomim u kabini. Prvo jer mi je usko dvoriste a kao drugo jer je to jednostavno dvoosovnika. Ako bude uslova sledeca prikolica obavezno tandem i po mogucnosti kada!!!Kako je nagoniti dvoosovinku u rikverc, gde se prvo mota na poteznici ili prednjoj osovini prikolice?
Planiram kupovati vecu prikolicu oko 6t, do sada nisam imao iskustva sa dvoosovinkama, samo jednoosovinke su kod mene u okolini, sa jednom osovinom cu traziti ali je dosta tesko naci taku prikolicu velike zapremine
Sent from my SM-A315G using Tapatalk
Orginal je od traktora imt 560,577Dal je nekad neko prepravljao peti tocak na dubravi,dal stima od neke prikolice i dal moze da se uradi da ide lagano
Peti točak je obrtanj.Orginal je od traktora imt 560,577
Jel to nije rezervni??Peti točak je obrtanj.
Iskeno da ti kazem video sam ih malo na putu i ovako preko oglasa, ne znam nikoga iz moje okoline da je ima. Jer za slicne pare imas tandemku kadu koja je duplo masivnija od te prikolice.Filip DF,ovo bas fino izgleda,da li znas nekoga ko ju je uzimao,kako se pokazala?