Prikolice

To moja kicma zna samo i lopata za savremenu poljoprivredu

Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока

Bome i mene ledja bas bole… em sam sav zakrpan em se dosta o ruk radilo… polako se sve to umanjuje. Ja sam ove godine pazario dubravu 3 strani kiper… ima loznica sto se tice rinfuza i semena… za transport imam dve kamionke i kamione od strane otkupljivaca… sto se tice prikolica dobro je samo da krenem pod krov da stavljam vec jednom.

Kako je nagoniti dvoosovinku u rikverc, gde se prvo mota na poteznici ili prednjoj osovini prikolice?
Planiram kupovati vecu prikolicu oko 6t, do sada nisam imao iskustva sa dvoosovinkama, samo jednoosovinke su kod mene u okolini, sa jednom osovinom cu traziti ali je dosta tesko naci taku prikolicu velike zapremine

Sent from my SM-A315G using Tapatalk

Dal je nekad neko prepravljao peti tocak na dubravi,dal stima od neke prikolice i dal moze da se uradi da ide lagano

Imas kod radoslava adamovica na kanalu osnove kako to ide,kad ti dodje u avliju moras sam skapirati i videti da dzabe ne tupim ovde jer imas kompetetnijih ljudi koji ce ti objasniti,i meni je bilo frka jer i ja ceo zivot teram jednoosovinke i priznajem da jos uvek za tri godine voznje nije to-to,jos sam nezadovoljan sa nekim stvarima i jednostavno uzmem i odvucem je rucno u garazu ili bilo gde kad je prazna jer je u pitanju mala kikinda 3t pa je laka jos uvek a i malo a kockasto dvoriste pa nemam mesta za okretanje. Kod koga ima delova za remont petog tocka i vuce za kikindu da li neko zna?

Kako je nagoniti dvoosovinku u rikverc, gde se prvo mota na poteznici ili prednjoj osovini prikolice?
Planiram kupovati vecu prikolicu oko 6t, do sada nisam imao iskustva sa dvoosovinkama, samo jednoosovinke su kod mene u okolini, sa jednom osovinom cu traziti ali je dosta tesko naci taku prikolicu velike zapremine

A tandemke?

Ufff, ja ako moram u rikverc sa njom zakacim je na prednju kuku i molim se Bogu da nesto ne polomim u kabini. Prvo jer mi je usko dvoriste a kao drugo jer je to jednostavno dvoosovnika. Ako bude uslova sledeca prikolica obavezno tandem i po mogucnosti kada!!!
Ako dvoosovniku treba uparkirati praznu vecinom to odradim rucno sam ili uz jos neciju pomoc. Jednostavno je znam voziti u rikverc.
Kao sto kolega rece sve kontra naspram jednoosovinke, kada sa dvoosovinkom hoces desno volan motas desno.
Ovde kod mene imas ovog lika koji pravi prikolice po narudzbi, evo ti oglas pa ako hoces nazovi ga i reci kakvu prikolicu hoces:
Imas takodje jos jednog lika koji pravi tandemke kade, osovnine i gume su od kamiona koliko se sjecam a sasija je isto kamionska i to masivna. Ako te zanima broj mogu ti da ti, cijena do skora je bila 5000e za kadu od 8 ili 10t ne secam se tacno bem ga. Takodje se i sa njim mozes dogovoriti.

Vidim da dosta dugo stoje na polovni automobili dve zmajevke u lokvama,jel mozda bio neko da ih gleda?

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Napisi mi u pp sta si sve cuo,posto planiram da idem da vidim na par mesta pa sam planirao i tamo da svratim

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Nazad
Vrh