Prikolice

Evo nasao sam kad mu je dovezo kuci sredjenu..e zeza malo rezolucija

Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока
a390ed53343131f2f498718ca4166b95.jpg
Jel ta bila neka samoutovarna za seno? Pričao mi da je prepravljao iz paraćina neku zmajevku koja je bila samoutovarna.

Sad sam zvao majstora iz prethodnih postova Alen se zove covek i jako je pristupacan i komunikativan i sve je lepo objasnio.
Drugi par opanaka cena da se pod promeni,opeskari i ofarba je 2500e. Ne krivim coveka nije derikoza. A to mi je opet nekako mnogo obzirom da ostaju stare stranice i da delovi za kocnice nisu ukljuceni u cenu, ali opet je fer kaze sve sto radi i moze da se remontuje mi cemo remontovati, a meni samo za razvodnik,cilindre,creva treba 200-300e, tako da bi poliremont presao 3000e.

Sad sam zvao majstora iz prethodnih postova Alen se zove covek i jako je pristupacan i komunikativan i sve je lepo objasnio.
Drugi par opanaka cena da se pod promeni,opeskari i ofarba je 2500e. Ne krivim coveka nije derikoza. A to mi je opet nekako mnogo obzirom da ostaju stare stranice i da delovi za kocnice nisu ukljuceni u cenu, ali opet je fer kaze sve sto radi i moze da se remontuje mi cemo remontovati, a meni samo za razvodnik,cilindre,creva treba 200-300e, tako da bi poliremont presao 3000e.
Neverovatno. Jako je mala razlika izmedju komplet remonta i tog sto tebi treba.

Zanimljiva stvar sto se tice peskarenja... peskario sam felne od traktora i ofarbao osnovnom i zavrsnom, posle godinu dana pocelo zuto da probija iapod.... a na felnama posle peskarenjanije bilo trunka korozije.... kod drugara na kabini ista stvar
Koju osnovnu ste koristili posle peskarenja? Obicno se koristi Epox boja (Zorkin Feropox je odlican) i ne bi trebalo da bude problema. Mnogo bolja opcija od nitro farbe. Preko nje mislim da moze bilo koja farba.
Peskarenje kod nas rade kako ko pogodi. Neko djuture, neko po satu. Nama je prosle godine covek radio na licu mesta za 50e po satu i nas pesak, ali je bila drugarska cena.

Koju osnovnu ste koristili posle peskarenja? Obicno se koristi Epox boja (Zorkin Feropox je odlican) i ne bi trebalo da bude problema. Mnogo bolja opcija od nitro farbe. Preko nje mislim da moze bilo koja farba.
Peskarenje kod nas rade kako ko pogodi. Neko djuture, neko po satu. Nama je prosle godine covek radio na licu mesta za 50e po satu i nas pesak, ali je bila drugarska cena.
Odkud tako jeftin epoxi, nesto mi tu cudno:unsure:. Cena za 1kg sa obe komponente 1000din.

Možeš da izbaciš 11.00-20 i ubaciš tubelles 22.5, to su felne za te gume.Znam da si rekao da nabavljaš povoljno 11.00 ali recimo kod nas ih nema ni za lek dok ovih 22.5 ima i za džabaka.

Ја имам Технострој камиону са дуплим точковима 8,25-20 које би ту могле фелне ићи да направим да не буду више дупли точкови?

Zasto da ne budu duple?
Tesko nalazis gume ili?

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Nazad
Vrh