goran89
Član
Jel ta bila neka samoutovarna za seno? Pričao mi da je prepravljao iz paraćina neku zmajevku koja je bila samoutovarna.Evo nasao sam kad mu je dovezo kuci sredjenu..e zeza malo rezolucija
Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jel ta bila neka samoutovarna za seno? Pričao mi da je prepravljao iz paraćina neku zmajevku koja je bila samoutovarna.Evo nasao sam kad mu je dovezo kuci sredjenu..e zeza malo rezolucija
Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока
Tako je ali odradio je svaka castJel ta bila neka samoutovarna za seno? Pričao mi da je prepravljao iz paraćina neku zmajevku koja je bila samoutovarna.
Ja mislim da je to ovaj likJel moze majstorov broj ? Ne zurimo mi. Mozda i 2 u kompletu da zbog vozanja ne ide ni on u minus.
Te zmaj kamionke deluju primamljivo,jedino je problem sto ih je tesko naci...Inace,ona kamionska sa slike se prodaje za 7500e
Neverovatno. Jako je mala razlika izmedju komplet remonta i tog sto tebi treba.Sad sam zvao majstora iz prethodnih postova Alen se zove covek i jako je pristupacan i komunikativan i sve je lepo objasnio.
Drugi par opanaka cena da se pod promeni,opeskari i ofarba je 2500e. Ne krivim coveka nije derikoza. A to mi je opet nekako mnogo obzirom da ostaju stare stranice i da delovi za kocnice nisu ukljuceni u cenu, ali opet je fer kaze sve sto radi i moze da se remontuje mi cemo remontovati, a meni samo za razvodnik,cilindre,creva treba 200-300e, tako da bi poliremont presao 3000e.
Koju osnovnu ste koristili posle peskarenja? Obicno se koristi Epox boja (Zorkin Feropox je odlican) i ne bi trebalo da bude problema. Mnogo bolja opcija od nitro farbe. Preko nje mislim da moze bilo koja farba.Zanimljiva stvar sto se tice peskarenja... peskario sam felne od traktora i ofarbao osnovnom i zavrsnom, posle godinu dana pocelo zuto da probija iapod.... a na felnama posle peskarenjanije bilo trunka korozije.... kod drugara na kabini ista stvar
Odkud tako jeftin epoxi, nesto mi tu cudno. Cena za 1kg sa obe komponente 1000din.Koju osnovnu ste koristili posle peskarenja? Obicno se koristi Epox boja (Zorkin Feropox je odlican) i ne bi trebalo da bude problema. Mnogo bolja opcija od nitro farbe. Preko nje mislim da moze bilo koja farba.
Peskarenje kod nas rade kako ko pogodi. Neko djuture, neko po satu. Nama je prosle godine covek radio na licu mesta za 50e po satu i nas pesak, ali je bila drugarska cena.
Šta sa ovim može da se uradi? Ja imam duple točkove na mojoj kamionci na trilex felnama 11-20 mislim da su.Ako nekoga zanimaju felne ovo je retka prilika.