A rekoše neki da će zmajevke biti jeftine i neće niko hteti da ih kupi...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Leba ti hoce 250e za dve stop lampe, euro dzek i 7 metara kabla? A i tih 500e mi je puno, jer verovatno ce je farbati sa nitro bojom..Meni majstir trazio 500e peskarenje, 500e farbanje, 500e montaza novih stranica i poda, 250e instalacije da uradi. Plus materijal.
Naravno nove stranice i pod ne peskari.
Dosao bi on po nju kod tebe.Za te pare da je blize bih oterao zelenu ladno.
Dolazi po nju. Tad mu dajes kaparu a ostatak kad ti vrati prikolicuZa te pare da je blize bih oterao zelenu ladno.
Ne. Radi on kocnice al moj materijal.Leba ti hoce 250e za dve stop lampe, euro dzek i 7 metara kabla? A i tih 500e mi je puno, jer verovatno ce je farbati sa nitro bojom..
800km ima da dodje po nju,odnese kuci,uradi i vrati mi, pa se on vrati kuci.Dolazi po nju. Tad mu dajes kaparu a ostatak kad ti vrati prikolicu
Pa dobro i da mu das za gorivo isplati se800km ima da dodje po nju,odnese kuci,uradi i vrati mi, pa se on vrati kuci.
Da mi prodje sezona pa cu ga zvati da cujem sta kaze.
Puno para, ovaj milovanov mi se cini i vise nego dobar ako je ta cena.Ne. Radi on kocnice al moj materijal.
500e su ruke i ja kupujem farbu neka poliuretanska 15e kula dal rece.
Jesi stavio antikorozivnu zaštitu.Zanimljiva stvar sto se tice peskarenja... peskario sam felne od traktora i ofarbao osnovnom i zavrsnom, posle godinu dana pocelo zuto da probija iapod.... a na felnama posle peskarenjanije bilo trunka korozije.... kod drugara na kabini ista stvar