Ovo su tubeles felne isključivo za trileks glavčine i nemaju srce.Drale treba da nađeš felne za 385 22.5 gume i rešio si problem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ма да не можеш наћи ваљане половне, а свих 8 нових ми се не исплати јер скита по селу поготово сад кад почне слама сојина да се балира.Zasto da ne budu duple?
Tesko nalazis gume ili?
Послато са SM-G970F помоћу Тапатока
Супер сада знам шта да тражим.Ovo su tubeles felne isključivo za trileks glavčine i nemaju srce.Drale treba da nađeš felne za 385 22.5 gume i rešio si problem.
Али велико зло тако су ми и зезнули гуме споља наишла на кламфу, а унутрашња на пола надувана и тако возили и обадве похебали.Jedna jako dobra stvar kod duplih točkova je da kad ti se probuši jedna guma uvek ima drugu pored sebe na kojoj odem do vulkanizera.
Majku mu, pa onda sam kupuo 7 tonku.485 je isto 7T
Pogledaj ovuDa li ima neko na prodaju kamionku 10-15t nosivosti?
Verovatno zato sto je domaca proizvodnja. Slovenacki Konem je skuplji 300-400 dinara i nije los. Samo sto ti prajmeri slabije pokrivaju tako da ga ode dosta.Odkud tako jeftin epoxi, nesto mi tu cudno. Cena za 1kg sa obe komponente 1000din.
Zmaj 470 ima kraći sanduk od 485-9 te stoga je 7t. a može se prepraviti da bude na 8t. i ja imam jednu takvu i uvučen još jedan list na gibnjevima.Inače rekord sa natovarenom pšenicom u prikolice (par) 485 je 20400kg u mojoj bivšoj firmi.Moje zmajevke su 470 mislim,stane psenice ladno preko 9t u svaku,sad nzm mozda su im sanduci prosireni,produzeni....Kad sam kupovao nove stranice,morao sam skratiti dugacke stranice za oko 5cm da bi odgovaralo na moje prikolice.